adet sancisi ve adet kanamasi icin dogal cozum

Adet sancısı ve Adet kanaması için bitkisel çözümler

Adet sancısı
Tuzsuz tereyağının içine 1 çorba kaşığı bal ve 1 çorba kaşığı çemen katarak macun haline getirin. Adetten önce 1 kaşık yutun. Sancılarınız hafifleyecektir.
Adet kanaması çokluğu
1- Kişniş ve nane kaynatılarak içilir.
2- Mersin ağacı tohumu 100 gr. Kişniş 50 gr. Sığır dili otu 20 gr. Sumak 50 gr. Bu malzeme 1 lt suda kaynatılır. Şeker ile tatlandırılabilir ve soğuk olarak içilir.
3- Kereviz ile maydanoz birliktekaynatılır. Elde edilen su buzdolabında 24 saat bekletildikten sonra. aç karnına 3 gün boyunca bir bardak içilir.
Adet kanamasını söktüren şifalı bitkiler
1- 2 baş kereviz. 4 çorba kaşığı hindiba. 1 çorba kaşığı çemen ve 3 çorba kaşığı anason kaynatıldıktan sonra buzdolabında 4-5 saat bekletilir. 1 hafta günde 1 bardak içilir.
2- 30’ar gram kereviz tohumu. hindiba tohumu. ısırgan tohumu ve çemen; 60 gr kuru üzüm. 1 kuru incir. 9 gr anason ve 9 gr Udihindi 1/2 bardak su ile kaynatılır. (Malzemelerden sert olanlarını havanda toz haline getirerek katınız) Boza kıvamına geldiğinde şeker katılarak 1 çay bardağı içilir.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget