bagirsak parazitleri icin bitkisel cozumler

Bağırsak parazitleri için bitkisel çözümler

Bağırsak solucanları tenyalar,yuvarlak solucanlar ve kıl kurtları olarak üçe ayrılabilir.Tenyalar 7-8 metreye kadar uzayabilir,halk arasında şerit olarak bilinir. İyi pişmemiş etlerle insanlara geçer.

Şerit olan kişilerde karın şişliği,bulantı ve iştahsızlık görülür. Bağırsak,normal çalışmaz ve sinir sistemi bozukluğu baş gösterir.

Bağırsak parazitleri için bitkisel formüller:
Tenyaları düşürmek için :

* 1 çorba kaşığı eğrelti otu 2 su bardağı kaynar suya konularak çay gibi demlendirilir.15 dakika ara ile aç karnına birer su bardağı içilir.

* 1 litr kaynar suya 1 yemek kaşığı kekik konularak 15 dakika demlendirildikten sonra süzülür. Sabahları aç karnına 1 su bardağı.gün boyu toplam 4 bardak tüketilir.

* İnce rendelenmiş 200 gram havuç sabahları aç karnına yenilir.Öğleye kadar bir şey yenmez.Öğle ve akşam yemeklerinden 20 dakika önce 100 er gram daha yenir. 5-6 gün boyunca bu uygulamaya devam edilmelidir.

Yuvarlak solucanları düşürmek için:
yuvarlak solucanlar 10-20 cm boyunda olup genellikle 3 ile 10 yaş arası çocuklarda görülür.Karın şişlliği,karın ağrısı,zayıflama ve kaşıntı görülür. Tedavisi için:

1 su bardağı kaynar suya 1 tatlı kaşığı papatya konulur.!0 dakika demlendirilip süzülür. Yemeklerden 1 saat önce günde 3-4 bardak içilir.

Kıl kurtları için:
Kıl kurtları 3-4 milimetre boyunda olup gözle zor görülen ufak kurtlardır.Geceleri uykusuzluk,sinir bozukluğu,baş dönmesi ve apandist bölgesinde ağrılara sebep olurlar.

Sabahları aç karnına 250 gram çilek yenilip,öğleye kadar başka bir şey yenmezse şifa olur.Bir süre buna devam edilmelidir.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget