bebek bekleyen annelere beslenme onerileri

Bebek bekleyen annelere beslenme önerileri HAYRETTİN MUTLU :: Yalnız kendiniz için değil bebeğiniz için de süt için. :: Sebzelerden yeşil yapraklıları, domates ve havuçu, meyvelerden turunçgilleri tercih edin. :: Sebze ve meyveleri bol suyla yıkandıktan sonra tüketin. :: Balık ve deniz ürünlerini daha çok tüketin. :: Süt-yoğurt sevmeyenler ayrıca 4 kibrit kutusu kadar peynir tüketin. :: Öğle ve akşam yemeklerinde kuru baklagil ve sebze yemeklerini tercih edin. :: İyotlu tuz kullanın. :: Sindirimi kolaylaştırmak için azar azar ve sık beslenin. :: Çay-kahve tüketmeyin, tüketirseniz yemekten 2 saat sonra ya da önce tüketin. :: Sigara ve alkol kullanmayın. HAYRETTİN MUTLU, SEMA HASTANESİ (DİYETİSYEN)

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget