bitkisel banyolar tam banyo

Tam Banyo

Sıcak banyolar (30-35°C) sinirler için sakinleştirici ve yatıştırıcı­dır. Onlar aynı zamanda mesane ve idrar yolları problemleri, hafif üşütmeler ve düşük ateşler için de faydalıdırlar. Artmış kalp faaliye­tine neden olarak, sıcak (35-45°C) ve soğuk (15-20°Q’un her ikisi de sistemi şok ederler (başlangıç şokundan sonra soğuk banyo ile kal­bin çalışması yavaşlar). Sıcak banyoyu takiben battaniyelerle sa­rınmak aşırı terlemeye neden olabilir ve bu nedenle soğuk algın­lıklarına ve ateşlere faydalı olabildiği gibi yetersiz böbrek fonksi­yonları nedeni ile biriken vücut artıklarının atılmasına da yardım­cı olabilir.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget