ciger ve safra hastaliklarina faydali macun

Ciğer Ve Safra Hastalıklarına Karşı Faydalı Macun

Bir avuç akasya çiçeği, üç tutam rezene yaprağı, bir tutam keten tohumu, yarım tutam reyhan çiçeği, çekirdekleri ayıklan­mış beş adet hurma ile birlikte dövülerek ezilir. Hazırlanan karı­şım bir kaba konarak yirmi dakika süre ile suda pişirilerek süzü­lür. Süzülerek elde edilen posa, macun kıvamına gelinceye kadar dövülmüş ceviz içi ilave edilerek bal ile yoğrulur. Hazırlanan ma­cun süt ile yumuşatıldıktan sonra bir kavanoza konarak serin bir yerde saklanır. Ciğer ve safra hastalıklarına şifa veren bu macun­dan, yemekten önce bir veya iki çorba kaşığı yenir.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget