cilt bakimi icin greyfurt

Cilt bakımı için greyfurt

Greyfurt içeriğindeki A, B grubu ve C vitaminleriyle antioksidan etkisi yapıyor. Tıpkı bir ilaç gibi kılcal damarlardaki kanı hızlandırıp, damarları hastalıklardan koruyor.

Cildin direncini artırıp zararlı dış etkenlere karşı siper görevini üstleniyor. Hasarlı serbest radikalleri onarıp hücreleri yeniliyor. Yüksek orandaki mineralleriyle cildi adeta yeniden yapılandırıp ışıltılı bir görünüme kavuşturuyor. Cilde gençlik aşısı kadar etkili bu meyveyi hergün yiyin veya ara öğünlerde suyunu için.
* Cildi besleyici ve tazeleyici bir maske için: Yarım greyfurt suyu, 1 çay kaşığı zeytinyağı, 1 yumurta akı ve 3 çorba kaşığı pirinç ununu krem kıvamında iyice karıştırıp yüz ve boynunuza sürün. 10 dakika bekletip durulayın.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget