gobek eritmek icin soya sutu

Göbek eritmek için soya sütü

Göbek yağlarını kurtulmak isteyenler için müjdeli bir haber. Amerikada bilim adamları her gün düzenli olarak soya sütü içeren içecekler içmenin, göbek bölgesindeki yağlanmayı ortadan kaldırdığını tesbit ettiler.
Alabama Üniversitesi tarafından yapılan araştırma sonuçlarına göre, soya sütü fazla şekerin vücutta yağa dönüşmesini önleyerek günlük olarak alındığı zaman karın bölgesindeki yağların erimesini sağlamaktadır.
Araştırma uzmanlardan Dr. Daniel Christie, soya sütlü içeceklerin karın bölgesindeki yağları önlemesine bağlı olarak kadınların kalp ve diyabet gibi hastalıklara yakalanma riskini de azalttığını söyledi.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget