rahim kanseri icin sifali bitkiler

Rahim kanseri için şifalı bitkiler

Enginar
Enginar kanda bulunan üre ve kolesterol miktarını düşürür. İdrarı söktürür. Kan şekeri miktarını düzenler. Damar sertliğini ve kalp rahatsızlıklarını önler. Böbrek kumlarının dökülmesine katkıda bulunur.
Prostat, meme ve rahim ağzı kanserlerine karşı faydalıdır. Enginarda bulunan Silymarin maddesinin, hücrelerin zarar görmesini engellediğini belirten araştırmacılar, ayrıca Silymarin maddesinin, prostat, meme ve rahim ağzı kanserlerini önlemede de etkili olduğunu belirttiler.
Araştırmacılar ayrıca enginarın , fiber, magnezyum, folate ve C vitamini içerdiğini, bu sebzeyi bol bol tüketen kişilerin, bulundukları yaştan daha genç gösterdiğini açıkladılar.

Lahana
Lahana kansere karşı etkili olan sebzelerin başında gelir. Lahana hem bol miktarda B, C ve E vitamini, hem de potasyum içerir. Özellikle meme ve rahim kanserlerine karşı etkilidir. Vücutta biriken toksik maddelerin vücuttan atılmasını sağlar.
Lahana kandaki şeker miktarını düşürür. Safra kesesi ve sarılık hastalıkları için iyidir. Lahana ayrıca astım için de faydalıdır. Lahana bağırsak kanseri için de etkili. Lahana kanser hücrelerinin çoğalmasını engelleyen kimyasal bir madde (isotiocyanates) içermektedir.
ABD'de yapılan bir araştırmaya göre, haftada bir gün lahana yiyenlerin bağırsak kanserine yakalanma riskleri üçte iki oranında azalmaktadır.

Soya
Sağlıklı ve uzun yaşamak isteyen herkesin mutlaka soya tüketmesi gerekmektedir. Soya, içerisinde östrojen hormonuna benzer işlev gören ve östrojen hormonun etkilerini sulandıran bir madde içerir ve bu da kadınların bünyesi için son derece faydalıdır.
Çünkü, hücre yenilenmesini hızlandıran östrojen hormonunun aşırı derecede üretimi, göğüs, rahim ve boyun kanserlerine yakalanma riskini çok arttırır.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget