siki ve puruzsuz bir cilt icin zeytin yagi

Sıkı ve pürüzsüz bir cilt için Zeytinyağı

Sıkı ve pürüzsüz bir cilt için kullandığınız zeytinyağı miktarını artırın. Çünkü tekli doymamış yağlar ve fitonurirent antioksidan polifenollcr bakımından zengin olan zeytinyağı, günlük anti-aging ihtiyacınızın en önemli parçasıdır.

2001 de Journal of thc American College of Nutriton'in yayınladığı bir araştırma, diyetlerin kırışıklıklar üzerindeki etkilerini incelemiş.

Araştırmacılar diyetleri ve güneşe maruz kalan bölgelerde yaşayan insanların ciltlerini kıyaslamışlar ve yüksek miktarda zeytinyağı, sebze ve yeşillik tüketenlerin daha az kırışıklığa sahip olduğunu görmüşler.

Aklınızda bulunsun: Daima soğuk presli işlenmemiş zeytinyağı edinmeye özen gösterin çünkü bu rafine edilmemiş en iyi kalite zeytinlerden ısıya maruz bırakılmadan üretilmiş olan zeytinyağıdır!

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget