yagli saclar icin oneriler

Yağlı Saçlar İçin Öneriler
Yağlı saçlara önerilecek doğal bir şampuan için: Gerekli malzemeler; birer fincan biberiye losyonu, gülsuyu ve dört yumurta. Yumurtalar çırpılıp masaj yapıla­rak saça yedirilir. 15 ila 30 dakika sonra saçlar biberiye los­yonuna ilave edilen gülsuyu ile yıkanır.


Diğer öneriler:
a) İki adet yumurtanın sarısı çıkarılır, bir kaba konur ve bir adet limon suyu içine sıkılmak suretiyle birbirine karıştı­rılır. Beş bardak su ve yeterince ısırgan otu yaprağı ila­ve edilerek kaynatılır. Soğuduktan sonra süzülür.Bütün malzemeler bu suyun içine konur ve tekrar ka­rıştırılır ve saçlar yıkanmak suretiyle uygulanır.
b) Birer tutam kantaron yaprağı ve ısırgan otu bir kaba ko­nularak üzerine yeteri kadar su ilave edilerek kaynatılır. Ilık olduktan sonra saçlar yıkanmak suretiyle uygulanır.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget