basur meme ilaci


BASUR - MEME İLACI

Özerklik tohumu kavrularak çekilir birer kahve kaşığı yenmeye devam edilirse basuru torbası ile düşürür.

Sirke ile istinca edilirse basuru kurutur.

Pırasa tohumu Sarısabır İç yağı Pişirilir iç yağı sonradan ilave edilir ve iyice ezilerek fitil yapılır makada konur fitil konulduktan sonra kendiliğinden eriyerek dışarı çıkar tekrar konur Bu ilaç basur memesini açarak yarayı kaynatır iyi olana kadar bulaca devam eder aynı ilaç merhem olarakta basur memesinin üzerine konabilir.

Çörek otu 5gr Anason 5 gr Cevzüttıp 5 gr Bal mumu 15 gr Bir kabın içinde mum biraz su ile eritilir. Değerleri toz haline getirilerek karıştırırlır. Nişasta veya leblebi onu ile haplar yapılır aç karına içilir

Kanlı basur için: Sıbır, yılan gömleği, pırasa tohumu, özerlik tohumu, hepsi toz haline getirilerek zeytin yağının içinde karıştırılıp fitil yapılır. Makada sokulursa bir iki defada geçirir.

ibn-i sina

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget