kil-mucizesi-kille-cilt-bakimi-awe cemre

Kil mucizesi

Zeynep GÜÇLÜCAN

Kil mucizesi
Eski çağlardan beri güzellik için kullanılanVolkanik kil,Yeraltının bütün zenginliklerini yeryüzüne taşıyor.

Volkanik Kil özlü şampuan,Volkanik Kil özlü el kremi, Volkanik Kil maskesi ve Volkanik Kil özlü sabun olmak üzere şık bir yılbaşı seti hazırlayan Awe Cemre; cilt, saç,yüz ve el bakımının önemini bilen herkes için bu seti öneriyor.

ÖZELLİKLERİ NELER?

Volkanik Kil Özlü Şampuan, içeriğindeki doğal çinko nedeniyle kepek sorunu olanlar ve yağlı saçlar üzerinde etkili. Arındırıcı, yumuşatıcı ve yatıştırıcı özelliğe sahip olan Kil Özlü şampuan aynı zamanda saçların kolay şekillenmesini, parlak ve güçlü olmasını sağlıyor.

Volkanik Kil Özlü El Kremi taşıdığı değerli mineraller sayesinde elleri besleyip yumuşatmakta ve yapısı itibariyle su çekme özelliğinden dolayı cildin nemini muhafaza etmesi sağlıyor.

Volkanik Kil Maskesi cildin içindeki sıvı mekanizmasını düzenlemeye yardım ederek iyileşmeyi ve yeniden yapılanmayı hızlandırıyor.

KİL'İN İÇERİĞİ NEDİR?

Cildi güzelleştirmek için kullanılabilecek doğal madde çeşitlerinin arasında kil en etkili olanıdır. Çok çeşitli mikro organizmalara karşı aktif olduğu, bilimsel olarak ispatlanmış bir antiseptiktir. Kirleri, cildin en derin tabakalarından dışarı çıkartabilir. Cildin içindeki sıvı mekanizmasını düzenlemeye yardım ederek iyileşmeyi ve yeniden yapılanmayı hızlandırabilir.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget