idrar yolları enfeksiyonlarına doğal çözüm

İDRAR YOLU SAĞLI ÇIKAN ÖNEMLİ YOLLARDAN BİRİDİR...
Kış aylarında bayanlarda çok sıklıkla karşımıza çıkan idrar yolu enfeksiyonları sağlığımızı ciddi oranda tehtid etmekte ve antibiyotik tedavisini kaçınılmaz kılmaktadır. Kullanılan antibiyotiklerin ise bu hastalığı ne derece tedavi ettiği tartışmaya açık olup hastalık en ufuk bir tetiklemede dahi tekrar etmektedir. Bu günki yazımızda bu hastalıktan nasıl kurtulunur ve nasıl korunulur ayrıntılı bir şekilde inceleyeceğiz ve size özel bir macun tairifi vereceğiz.

Mesane enfeksiyonlarının belirtisi:

  • Sık işeme ve çok az idrar çıkmasına rağmen, işeme ihtiyacı duyma.
  • Gece işeme ihtiyacı duyma.
  • İdrar yolu yangısı: İdrar yolu ağzında rahatsızlık veya ağrı; işeme sırasında idrar yolu boyunca bir yanma duygusu.
  • Sistit: Orta idrar yolunda ağrı.
  • Piyüri: İdrarda irin veya idrar yolunda iltihap akıntısı.
  • Hematüri: İdrarda kan.
  • Pireksi: ateş (tıp)
  • Bulanık ve kötü kokulu idrar
  • Bazı idrar yolu enfeksiyonları bir belirti göstermezler.
İlk önce yapmamız gereken şey doktora gidip idrar testi veya kültürü yaptırmaktır. Bu veriler enfeksiyon belirtisi gösterirse yararlanabileceğimiz bir çok bitki olmakla beraber en özelleri tıbbi adaçayı,  avakado yaprağı, altın otu veya altınbaşak otu, papatya, mısır püskülü, kirazsapı, hazanbel, böğürtlen çayı vs bitkilerdir. 

Bazı distilasyon sular idrar yolları enfeksiyonlarında mükemmel sonuçlar vermektedir. Bunlar sırası ile Adaçayı suyu, papatya suyu ve mersin suyudur. 

Burada vereceğimiz macun tarifini harifyen uyguladığınız taktirde bu rahatsızlıktan tamamen kurtulabilirsiniz.
ilk olarak bitkilerin taze ve güvenilir bir aktardan alınmasına dikkat ediyoruz. ve bitkileri tamamen öğüttürüyoruz un haline gelene kadar. sonra
  1. 300 gr keçiboynuzu pekmezinin içerisine
  2. 25 gr altın otu
  3. 20 gr avakado yaprağı
  4. 20 gr hazanbel kökü
  5. 15 gr adaçayı
  6. 20 gr böğürtlen kökü
  7. 15 gr kırkkilit otu
  8. 25 gr kiraz sapı
  9. 20 gr hıltan tohumu
bu bitkilerin tamamının un halinde olması gerekmektedir macunumuzu iyice karıştırdıktan sonra ortalama 40 45 derecelik sıcak bir suyun içerisinde bekletiyoruz macun kavanozumuzu sıcaksuyun içinden altıktan sonra gene bir müddet karıştıroyoruz ve bir saat dinlendiriyoruz.
Bu karışım sabah öğlen ve akşam aç karına yemeklerden ortalama 45 dk önce tüketilmeye devam edilirse bi iznillah hastamız şifaya kavuşur. bu karışım istenirse öğütülmeden çay olarakta tüketilebilir.
Hr Adnan YILDIRIM

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget