sac cikartan bitkisel maske

Gerek erkek gerekse bayan müşterilerimizde gördükki saç dökülmesi veya azalması problemini yaşayanların genelde tek tip beslenme şekilleri var. Ve bu problemi yaşayanlar şampuandan sabundan mucizeler bekliyorlar. Saç dökülmesi için hangi şampuanı tavsiye edersiniz diye günlük onlarca insan bize başvuruyor. Söylediğimiz ilk kelime keşke bir şampuanla bu iş çözülebilse ve kimse saç problemi yaşamasa. :) mümkünmü? pekte mümkün gözükmüyor.

Şöyle bir düz mantık yürütürsek TV lerde bir sürü şampuan reklamı var ve evrensel şampuan üreticileri gerek oyuncu gerek manken gerekse sporcu bir sürü yüzü reklama çıkartıp ben saç probemimi bu şampuanla çözdüm dedirtiyorlar. Sizler gerçekten fiyatı 10 ila 18 lira arasında değişen bu şampuanların reklamlardaki ışıl ışıl saça sahip olanlar tarafından tercih edildiğini mi düşünüyorsunuz. Ortalama haftalık saç bakım ve kuaför ücretleri 2-4 bin lira arasında olan bu reklam yüzleri size kullanmadıkları bilmedikleri şampuanları 300- ila 600 bin lira arasında değişen reklam parası ile tavsiye ediyorlar. Bu durumda herkes memmun şampuanı kullanan halk hariç..

Pekala saça nasıl bakım yapılmalı
Biz bakımı erkek tipi ve kadın tipi olarak ikiye ayırıyoruz bu konu ile alakalı daha geniş bilgileri önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağım. Bu günkü bakım şekli hem erkek hem bayan için ortak magnezyum ve demir desteği.

Saç folikulleri için iki hayati minaral magnezyum ve demir. bu iki minareli bünyesinde oldukça falza barındıran ise bamya. Bu gün haftada bir defa uygulayabileceğimiz ve evimizde yapabileceğimiz bir bamya maskesi tarifi paylaşacağız. Bu maske su bazlı olduğu için saç folikullerine etki edecek ve saç köklerimiz daha sağlam saç tellerimiz daha esnek ve parlak olacak ortalama 4 uygulamada istenilen sonuç harfiyyen alınabilir..

Gerekli malzemeler
Pazardan en iri en ucuz bamyaları alıyoruz
500 gr bamya
250 gr su
istenirse 5 adet defne yaprağı

500 gr bamynın çekirdeklerini çıkartmanızı tavsiye ederim ve bir tencerede su ile iyice haşlayın arzu ederseniz saçlarınızda yağlanma problemi varsa defne yaprağınıda kulllanabilirsiniz. bamya iyice haşlandıktan sonra jel kvamına gelinceye kadar blanderden geçiriyoruz. ve soğumaya bırakıyoruz saç köklerimize uygulayıp kökten uca doğru maske şekline yediriyoruz 30 dk sonra normal su ile bolca duruluyoruz ilk izlenim daha parlak dolgun saç şekli. işte mucize yaratabilecek maskemizin resimle tarifi aşağıdaki gibi
pazardan aldığımız bamyaları suda haşlıyoruz ben ekirdeklerini çıkartmadım size çıkarmanızı
tavsiye ediyorum blanderden ezilmiyor yoksa süzgeçten geçirmek zorunda kalıyorsunuz.

jel halin gelen saç maskemizi bir kavanozla almak en akıllıcası çünkü ikinci seferde kullanabiliriz
ama buzdolabında saklanması gerekiyor

avucumuza aldığımız maskeyi saç diplerimize yedirerek uygulluyoruz. zaten olduk.ça kaygan olan jel
çok kolay bir şekilde uygulanıyor 300 dk sonra kuruyor ve bol su ile duruluyoruz arzu eden
şampuanını kullanabilir. 

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget