afrodizyak cinsel istek artırıcı aroma terapik yağlar

Afrodizyak cinsel istek artırıcı yağlar

wikipedia afrodizyak kelimesini cinsel istek artırıcı olarak tanımlamıştır.Tarih boyunca insanoğlu bu konuda bir çok araştırma yapmış kendine göre bir çok tecrübe edinmiştir. Burada işleyeceğimiz mevzu uzak doğuda çok yaygın kullanılan afrodizyak masaj yağları. Toplum hala bu konuyu tabu olarak düşünsede edindiğimiz tecrübeler sağlıklı bir cinsel yaşantısı olmayan ailelerde boşanmaların ve bir çok sorunun çok sık yaşanması.

Toplumumuzda genel problem erkeklerde erken boşalma ve ereksiyon kadınlarda ise cinsel isteksizlik. bunların üstesinden gelebilmek oldukça zor olsada imkansız değil. Konuyu çok fazla dallanıp budaklandırmadan vereceğimiz tariflerin bayanlara yönelik cinsel istek artırıcı yağ karışımları olduğunu hatırlatır, bu uygulamaların binlerce yıldır insanlık tarafından kullanıldığını söylemek isteriz,

Dünyadaki beş popüler cinsel istek artıran yağ 
Bu yağlar doğrudan tüm vücüda uygulanır ortalama 30 dk içerisinde etkisini göstermeye başlar

Yasemin yağı: Bu yağda yasemin çiçeğinin tatlı bir kokusu vardır.Bu afrodizyak yağ hem erkekleri hem kadınları etkilemektedir ve yüzlerce yıldır hindistanda kadınlar tarafından kullanılmaktadır. Satın alırken kaliteli olmasına dikkat edin. bu yağ sinir sisteminde çok olumlu etkiler bırakır ve insanların ruh halini gevşetir.

Ylang Yılang yağı: bu egzotik afrodizyak yağının rengi biraz sarıdır. son ikibin yıldır çinde japonyada korede hindistanda afrodizyak olarak kullanılmaktadır. cinsel gerginlik ve kaygıları giderdiği söylenir.

Sandal ağacı yağı: Hoş kokusu sayesinde cinsel uyarılmayı gerçekleştirebilir. anksiyate gerginlik gibi durumlarda masaj yağı olarak kullanılır vücudun ısısını artırarak kan dolaşımını uyarır.

Lavanta yağı: bu yağ yüzyıllardır aşk bitkisi olarak  kullanılmıştır. bir sürü kullanım şekli vardır ve aromaterapinin vazgeçilmez yağlarından biridir.

Gül yağı: Yüzlerce yıldır kadınlar tarafından kullanılan bu yağ en baş döndürücü kokuya sahip bir yağdır. Gül yağı cinsel uyarılma ruhu canlandırma istek artırmaya yardımcı olur. Antik çağdan beri insan oğlu bu bitki cinsel isteksizlik ve duygusal tatminsizlik tedavisinde kullandı.
bayanlar için cinsel istek artırıcı yağ karışımı


Size tavsiye edebileceğimiz onlarca yıldır üretilen ve denenen bazı karışımlar.
Bayanlar için
afrodizyak yağı tarif 1
4 damla yasemin yağı
3 damla gül yağı
4 damla sandal ağacı yağı
2 damla zencefil
2 damla hindistan cevizi yağı
bu karışıma 4 çorba kaşığı susam yağı ekleyip tüm vücuda masaj yapılmalıdır. özellikle iç bacak sırt ve göğüsler bu yağ karışımı ile ovulmalıdır.

Bu yağların yüzde yüz saf hallerini bir iki tane daha bitkisel yağ var açıklamadığımız orjinal tarifimizde kaliteli aktarlardan alabilirsiniz
Orjinal tarifimize ulaşmak isteyenler 50 cc 5 kullanımlık dozaj 130 tl 3 adet paket fiyatı 290 tl sayfamızın sağ alt köşesindeki whatsapp ikonuna tıklayarak whatsapp üzerinden irtibata geçip spariş verebilirsiniz. 
Erkekler için 240 gr olarak hazırladığımız tarifini tibet seyahatimizde bi keşişten aldığımız libido macunu 90 tl kimyasala bulaşmayayım diyor iseniz net sonuç alabileceğiniz bu ürünümüzü denemek için en azından 1 defa spariş edebilirsinz özel durumları için ayrıca whatsapptan yazarak irtibata geçin

Bayanlar için duş sonrası afrodizyak yağ karışımı
2 damla vanilya yağı
2 damla zencefil yağı
2 damla portakal yağı
2 çorba kaşığı susam yağı ilave edilmiledir. unutmayın esansiyel yağlar çok fazla baskın bir kokkkuya sahip olmamalıdır. hafif bir esinti halinde kokusu hissedilmelidir.

Erkekler için afrodizyak yağ
4 damla sedir ağacı yağı
4 damla sandal ağacı yağı
1 damla nane esansiyel yağı
1 damla zencefil yağı
1 damla gül yağı
3 damla vanilya yağı
bu karışıma organik hindistan cevizi yağı 3 çorba kaşığı eklenmeldir ve tüm vücut bu yağ karışı ile ovulmalıdır.

Uyarı: bu karışımlar eğer işe yaramaz ise üzülerek söylemeliyimki bay ve bayanlar kesinlikle bitkisel libido artırıcı ürünler kullanmaldır. 

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget