propolisli atom extract kışın doğal antibiyotiği

KIŞIN EN DOĞAL ANTİBİYOTİK TAKVİYESİ
Kış geldiğinde okul öncesi eğitim alan ve ilk okul seviyesindeki çocuklarımız ve eğer insanlarla etkileşim içerisinde olan bir işte çalışıyorsak biz viral enfeksiyonlara karşı çok savunmasız kalmaktayız. Özellikle sağlık bakanlığının yeyınlatmış olduğu bir çok kamu spotunda belirtmesine rağmen gereksiz antibiyotik kullanıp bağışıklik sistemimizin daha da düşmesine ve gerektiğinde o antibiyotik grubunun işe yaramamasına sebep olmaktayız. Bir ebeveyn olarak sizlere sunacağım altın tavsiye gribal enfeksiyon döngüsüne girmemek için antibiyotiksiz tedavi seçeneklerini değerlendirmenizdir. Son 1 asırdır tüm ailemin kullandığı bir tarif ve deneyimleri bu yazımızda sizlerle paylaşacağım.

Çocuğumuz hasta olduğunda herkesin elinin altında buzdolaplarında bir çok ilaç bulunmakta en basitinden ateş düşürücü reçetesiz satılan şruplar ağrı kesiciler hatta antibiyotik şuruplar. Bunları kullanmak bizlere biraz kolay geldiği için ve o günü kurtarabildiği için gelecekte daha ciddi olarak karşılaşabileceğimiz sorunları bir tarafa iterek iki elle bunlara sarılmaktayız. Bu güne kadar yaşadığım deneyimler bana doğal tedavi yöntemleri ile gribal enfeksiyonlar yenildiğinde tekrar aynı enfeksiyonun bulaşmadığını bulaşsa bile o enfeksiyona karşı vücudun çok sağlam durup kolay alt edebildiğini göstermiştir. Bu süreçte karşımıza çıkacak en ciddi sorun ateşin yükselmesi olup oda propolis ile ciddi oranda düşürülmektedir. Propolis ile alakalı pubmed te yani tıp literatüründe sayısız çalışma bulunmaktadır propolis ve bağışıklık sistemi ile alakalı çalışmalara incelemek isterseniz link aşağıdadır
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=propolis+immune

Ebeveynler olarak evde yapacağımız bakım son derece önem arzetmekte. Çocuğumuzun ve kendimizin bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek birinci önceliğimiz olmalı. Ve galiba biraz sabırlı olmalıyız. Birde doğala karşı mesafeli olmak yapacağımız en büyük yanlış. Rönesans tıp akımının tüm geçmişi iki asır ve son 20 yılda en büyük gelişmeyi sağladı. Bununla birlikte tedavi yöntemleri her dönemde değişmekte dün doğru dediklerine bugün yanlış dün faydalı dediklerine bugün zararlı demelerine onlarca kez şahit olmuşuzdur. Soğuk algınlığı ve gribal enfeksiyonlarla mücadele için tüm insanlığın ortak değerleri son 2-3 bin yıldır kullanılan doğal reçeteler her yüz yılda önemini hiç kaybetmedi. Bu durumda bilgi sahibi olmadığımız şeylere mesafeli durmaktansa bilgi alıp öğrenmek bizim ödevimiz olmalı.

Selçukludan günümüze gelen Bitki köklerinden yapılan soğuk algınlığı ilaçları bu toprakların öz be öz mirasıdır ve hakkında bir çok bilimsel çalışma yapılan bu bitkileri sizlere tanıtmakta bizim boynumuzun borcu.

KIŞ İÇİN HAZIRLADIĞIMIZ PROPOLİSLİ ATOM EXTRACT 

Ürünün içindekiler: 
Propolis: İsim babası aristoteles olan bu arı ürünü son 3 bin yıldır insanlara şifa dağıtmaktadır. Hakkında bu güne kadar 42 binin üzerinde bilimsel çalışma yapılmış olup bu çalışmalarde önce çıkan faydaları Antiviral , Anbibakteriyal , Ateş düşürücü, etkileridir. Tam bir soğuk algınlı gribal enfeksiyon savaşçısı olan propolis çocuklarımız için günlük alınması gereken en doğal takviyelerden biridir.
detaylı bilgi için https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=propolis

Ekinezya Extract: Birkaç laboratuar ve hayvan çalışması, ekinezanın bağışıklık fonksiyonunu artıran, ağrıyı hafifleten, iltihaplanmayı azaltacak ve hormonal, antiviral ve antioksidan etkilere sahip aktif maddeleri içerdiğini öne sürüyor. Bu nedenle, profesyonel bitki uzmanları üriner sistem enfeksiyonları, vajinal maya (kandida) enfeksiyonları, kulak enfeksiyonları (otitis media olarak da bilinir), atlet ayağı, sinüzit, saman nezlesi (ayrıca alerjik rinit olarak da bilinir) tedavisinde ekinezya önermekle birlikte yavaş da olabilir -Yara yaraları. Laboratuardaki ön çalışmalar, ekinezinin, cichoric asit ile kombine edildiğinde kolon tümörlerini inhibe etmeye yardımcı olabileceğini önermektedir. Bir çalışma, ekinezya ekstraktının, enfeksiyon öncesinde alındığında, herpes simpleks virüsü (HSVI) tarafından tetiklenen nükseden ağrıyan yara yollarının gelişimi üzerine bir antiviral eylem uyguladığını da önermektedir.

Ananas Extract: Bir çok insan ananasın üst solunum yolları enfeksiyonları için ne kadar değerli olduğunu bilmez. İnternette yaptığım araştırmalar sonucu yeterli türkçe bilgi bulunmayan bromelain hakkında bir yazı yayınlamaya karar verdim. Bu ek gıda en çok ananasta bulunup dünyada bir çok rahatsızlık için insanlar tarafından kullanılmaktadır. Yüzyılar boyunca güney amerikada Hazımsızlık tedavisinde ve iltihaplı hastalıklarda iltihabı azaltmak için kullanılır olmuştur. Alman E komisyonu Ameliyat sonrası enflamasyon ve özellikle sinüzit için bromelaini onaylamıştır.

Zencefil:Muhtemel dünyanın her bölgesinde tarih öncesi devirlerden beri zencefil şifalı bitki olarak kullanılmaktadır. özellikle soğuk algınlığı dönemlerinde geniz akıntısı mide gribi mide bulantısı gibi durumlara oldukça faydalıdır

Mürver:Elderberry ya da mürver meyvesi veya mürver çiçeği olarak bilinen bu bitki, derilere uygulandığında yaralar için iyileştirici olarak yüzyıllardır kullanılmıştır. Soğuk algınlığı ve grip gibi solunum hastalıklarını tedavi etmek için de ağızdan alınır. Bazı kanıtlar, mürver çiçeği veya meyvelerindeki kimyasalların, sinüsler de dahil olmak üzere mukoza zarlarında şişmenin azalmasına yardımcı olabileceğini ve burun tıkanıklığını hafifletebileceğini göstermektedir. Mürver, anti-inflamatuar, antiviral, anti-influenza ve antikanser özelliklere sahip olabilir.

Ihlamur çiçeği: Tilia cordata / platyphyllos çiçekleri bazen soğuk algınlığı, öksürük, ateş, enfeksiyonlar, iltihaplanma, yüksek tansiyon, baş ağrısı (özellikle migren) tedavisinde önerilir; (idrar üretimini artırır), antispazmodik (sindirim sistemi boyunca yumuşak kas spazmını azaltır) ve yatıştırıcı olarak kullanılır. Özellikle gribal enfeksiyon durumunda oluşan kırgınlık ve kas ağrıları için mükemmel etki göstermektedir. 

Görüldüğü üzere Doğal reçetelere düşman olmak yerine onlara sarılıp doğru bitkileri doğru dozajlarda kullanarak kendimiz ve ailemizin sağlığını kimyasal denen bataktak kurtarabiliriz. Sağlıcakla kalın
Alttaki facebook sayfamız üzerinden bizimle irtibata geçebilir bu ürünü kapıda ödeme kolaylığı ile satın alabilirsiniz


Ürünü satın almak için bize aşağıdaki kutucuktan direk  mesaj atabilirsiniz  veya sayfamızı beğenip facebook üzerinden irtibat kurabilirsiniz.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget