evenin primroenin yan etkileri ve etkileşimleri


Etkileşimler:

Akşam çuhaçiçeği yağı (EPO) bazı reçeteli ve reçetesiz ilaçların etkilerini değiştirebilir. Şu anda aşağıdaki ilaçlardan hiçbiriyle ile tedavi ediliyor ise, ilk olarak sağlık kuruluşu konuşmadan EPO kullanmamalısınız.
Phenothizines - bu ilaçlar ile etkileşim ve nöbet riskini artırabilir çünkü şizofreni tedavisinde fenotiazinler (örneğin klorpromazin, flufenazin, perfenazin, promazine ve tiyoridazin gibi) olarak adlandırılan ilaçların bir sınıf alarak Bireyler EPO almamalıdır.

İlaç Etkileşimleri:

CephalosporinsCyclosporineDoxorubicinNonsteroidal Anti-enflamatuar ilaçlar (NSAID) PhenothiazinesTamoxifen

Alternatif İsimler:

Evening Primrose; Oenothera biennis; Sun Drop
  • 2007/01/31: Geçen üzerine yorum
  • Ernest B. Hawkins, MS, BSPharm, RPh, Sağlık Eğitim Kaynakları ve Steven D. Ehrlich, NMD, tamamlayıcı ve alternatif tıp, Phoenix, AZ uzmanlaşmış özel uygulama. VeriMed Healthcare Network tarafından sağlanan inceleyin.
Adam KaliteADAM, Inc ayrıca Amerikan Akreditasyon HealthCare Komisyonu (www.urac.org) olarak bilinen URAC tarafından akredite edilmiştir. URAC akreditasyon programının ADAM kalite ve hesap verebilirlik titiz standartlarına uygun olduğunu belirtmek amacıyla bağımsız bir denetim olduğunu. ADAM online sağlık bilgileri ve hizmetleri için bu önemli ayrım ulaşmak için ilk biridir. ADAM adlı yayın politikası, editöryal süreç ve gizlilik politikası hakkında daha fazla bilgi edinin. ADAM Ayrıca Hi-Etik kurucu üyesidir ve Net Vakfı (www.hon.ch) üzerine Sağlık ilkelerine abonedir.

Burada verilen bilgiler, herhangi bir tıbbi acil durumlarda veya herhangi bir tıbbi durumun teşhis ya da tedavi için kullanılmamalıdır. Lisanslı bir tıbbi profesyonel her türlü tıbbi durumların tanı ve tedavisi için danışılmalıdır. Tüm tıbbi acil durumlar için 911 arayınız. Diğer sitelere linkler sadece bilgi içindir - onlar bu diğer sitelerin ciro teşkil etmemektedir. © 1997 - 2013 ADAM, Inc belgede yer alan bilgilerin herhangi çoğaltılması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget