keten tohumunun yan etkileri ve etkileşimleri


Etkileşimler:

Keten tohumu takviyeleri bazı reçeteli ve reçetesiz ilaçların etkilerini değiştirebilir. Şu anda aşağıdaki ilaçlardan hiçbiriyle ile tedavi ediliyor ise, ilk olarak sağlık kuruluşu konuşmadan keten tohumu kullanmamalısınız:
Kan inceltici ilaçlar - Omega-3 yağ asitleri aspirin ve warfarin gibi kan inceltici ilaçların etkilerini artırabilir. Aspirin ve omega-3 yağ asitlerinin birleşimi aslında belirli durumlarda (kalp hastalığı gibi) altında yardımcı olabilir, sadece nitelikli sağlık kuruluşu rehberliği ve gözetimi altında birlikte alınmalıdır.
Diyabetik İlaçlar - Eğer insülin dahil olmak üzere diyabet için ilaçlar, alıyorsanız, sadece nitelikli bir sağlık kuruluşu gözetiminde (ALA) keten tohumu kullanmalısınız.
Oral kontraseptifler veya Hormonal replasman tedavisi (HRT) - Keten tohumu hormon seviyelerini değiştirebilir ve oral kontraseptif veya HRT etkilerini değiştirebilir. Örneğin oral kontraseptif veya HRT olarak hormonal değiştiren ilaçlar alıyorsanız sadece nitelikli bir sağlık kuruluşu gözetiminde keten tohumu kullanın.
Diğer - aynı zamanda alındığı takdirde Keten tohumu oral ilaçlar veya diğer besin öğelerinin emilimini yavaşlatabilir. Ilaçlar ve diğer takviyesi olarak günün aynı zamanda keten tohumu alarak önlemek için deneyin. 1 saat önce veya 2 saat herhangi bir reçeteli ya da reçetesiz ilaç veya besin takviyesi aldıktan sonra keten tohumu atın.

İlaç Etkileşimleri:

Kan inceltici MedicationsCholesterol düşürücü MedicationsCyclosporineNonsteroidal Anti-enflamatuar ilaçlar (NSAID)

Alternatif İsimler:

Keten tohumu, keten; Linum usitatissimum
  • 2007/01/31: Geçen üzerine yorum
  • Ernest B. Hawkins, MS, BSPharm, RPh, Sağlık Eğitim Kaynakları ve Steven D. Ehrlich, NMD, tamamlayıcı ve alternatif tıp, Phoenix, AZ uzmanlaşmış özel uygulama. VeriMed Healthcare Network tarafından sağlanan inceleyin.
Adam KaliteADAM, Inc ayrıca Amerikan Akreditasyon HealthCare Komisyonu (www.urac.org) olarak bilinen URAC tarafından akredite edilmiştir. URAC akreditasyon programının ADAM kalite ve hesap verebilirlik titiz standartlarına uygun olduğunu belirtmek amacıyla bağımsız bir denetim olduğunu. ADAM online sağlık bilgileri ve hizmetleri için bu önemli ayrım ulaşmak için ilk biridir. ADAM adlı yayın politikası, editöryal süreç ve gizlilik politikası hakkında daha fazla bilgi edinin. ADAM Ayrıca Hi-Etik kurucu üyesidir ve Net Vakfı (www.hon.ch) üzerine Sağlık ilkelerine abonedir.

Burada verilen bilgiler, herhangi bir tıbbi acil durumlarda veya herhangi bir tıbbi durumun teşhis ya da tedavi için kullanılmamalıdır. Lisanslı bir tıbbi profesyonel her türlü tıbbi durumların tanı ve tedavisi için danışılmalıdır. Tüm tıbbi acil durumlar için 911 arayınız. Diğer sitelere linkler sadece bilgi içindir - onlar bu diğer sitelerin ciro teşkil etmemektedir. © 1997 - 2013 ADAM, Inc belgede yer alan bilgilerin herhangi çoğaltılması ve dağıtılması kesinlikle yasaktır.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget