huş katranı faydaları yan etkileri kullanım şekli



Huş ağacı katranı

Diğer isimler: Abedul, Arbre de Sagesse, Betula, Betula alba, Betula pendula, Betula pubescens, Betula verrucosa, Betulae Folium, Biole, Bois à Balais, Boulard, Bouleau Blanc, Bouleau Odorant, Downy Birch, Scepter des Maîtres d'École, Gümüş huş ağacı, beyaz huş ağacı, çam katranı 
Ayrıca bakınız: huş ağacı

Huş katranın özel önlemleri

Hamilelik sırasında bu yağdan kaçınılmalı ve hassas cilde tahrişe neden olabilir.

Huş katranın faydaları

Huş katran, güçlü geri, antiseptik, anti-inflamatuar ve anti-kaşıntı etkisi için not edilir. Huş katranı, tüm vücudu uykuyu iyileştirerek, cilt tahrişini azaltarak, canlandırmayı ve enerjiyi artırmayı olumlu yönde etkiler.
  • Akne, egzama, sebore, sedef hastalığı, kepek ve kaşıntılı cildin tamamı huş katranı ile başarılı bir şekilde tedavi edilmiştir ve huş katranında doğal olarak oluşan salisilik asit (organik bir bitki hormonu) ve metil salisilat (organik bir ester) nedeniyle davranır. Ölü deriyi sarar ve yeni bir cilt tonu veren doğal bir exfoliator olarak.
  • Huş katran, enfeksiyonları önlemek ve dezenfektan ve antiseptik özellikleri nedeniyle iyileşme sürecini hızlandırmak için küçük kesiklere ve yaralara bile uygulanabilir.
  • Huş katranı da mükemmel bir diüretiktir; Vücut detoksifikasyonu ve temizliği için kullanılır. Vücudun kan dolaşımını artırmaya yardımcı olur ve toksinlerin kas ve deride toplanmasını önler.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget