Chaulmoogra yağı faydaları yan etkileri kullanım şekli

Chaulmoogra ağacının tohumları, ilk antilprostatik ajanları sentezlemek için element materyalleri sağlamıştır. Chaulmoogra yağı cilt bozuklukları, sedef hastalığı ve egzama için topikal olarak kullanılır. Chaulmoogra cüzzam için parenteral olarak kullanılır.


Ayrıca şu şekilde de bilinir:   Chaulmugra, Da Feng Zi, Gynocardia Yağı, Hydnocarp, Hydnocarpus, Oleum Chaulmoograe

Hastalıklar ve Koşullar
Chaulmoogra'nın cilt bozuklukları, sedef hastalığı, egzama ve cüzzam için etkinliğini değerlendirmek için yeterli güvenilir bilgi bulunmamaktadır.

Dikkat edilmesi gereken hususlar
Chaulmoogra, ağız içi kullanımı için güvensizdir çünkü tohumları, siyanojenik glikozit içeriği nedeniyle aşırı derecede zehirli olarak kabul edilir. Chaulmoogra'nın diğer amaçlar için güvenliğinin yanı sıra çocuklar, hamile ve emziren kadınlar üzerindeki etkileri hakkında yeterli bilgi yoktur; Bu nedenle, kaçınmak en iyisidir. Chaulmoogra bir doktorun gözetiminde topikal olarak kullanılabilir. Chaulmoogra tohumlarının tüketilmesi, laringospazmlar, dispne, görme bozuklukları, öksürük, nefrotoksisite, merkezi felç ve baş ve kaslarda hissedilen ağrı gibi olumsuz etkilere neden olabilir.

İlaç Etkileşimleri
Chaulmoogra için bilinen ilaç etkileşimleri yoktur.

Gıda Etkileşimleri
Chaulmoogra için bilinen ek, ot veya besin etkileşimi yoktur.

Dozaj
Chaulmoogra için bir doz belirlemek için yeterli güvenilir kanıt yoktur.

Gıdalar
Tohumların siyanojenik glikozit içeriği onları son derece zehirli kılar, bu nedenle chaulmoogra yutulmamalıdır.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget