Cherokee kuşburnusu (çin kuşburnusu) faydaları yan etkileri kullanım şekli

Cherokee kuşburnu, C vitamini içeren bir bitkidir (yaklaşık olarak yüzde bir buçuk ). Cherokee kuşburnu kullanıldığında, insanlarda bir antidiarrheal etkisi ortaya çıkar. Cherokee kuşburnu erkek cinsel işlev bozukluğu (gece emisyon, spermatorrhea, nevrasteni), jinekolojik sorunları (lokore, rahim kanaması), gece terlemeleri, poliüri, idrarını tutamama, kronik ishal, kronik öksürük, hipertansiyon ve enterit için ağızdan kullanılır.


Ayrıca   Cherokee Rose, Cherokee Rose Musquée, Çin Kuşburnu, Fructus Rosae Laevigatae, Jin Yin Zi, Jinyingzi, Rosa Mosqueta Cherokee, Rosier des Cherokees olarak da bilinir

Hastalıklar ve Koşullar
Erkek cinsel işlev bozukluğu (gece yayılımı, spermatorrhea, nevrasteni), jinekolojik problemler (lökore, uterin kanama), gece terlemeleri, poliüri, enürezis, kronik ishal, kronik öksürük, hipertansiyon ve Cherokee kuşburnunun etkinliği hakkında yeterli güvenilir bilgi bulunmamaktadır. enterit.

Dikkat edilmesi gereken hususlar
Cherokee kuşburnu, ağızdan ve uygun bir şekilde tüketildiğinde muhtemelen güvenlidir ; ot birinci eleman C vitamini olduğu güvenliCherokee kuşburnunu büyük miktarlarda tüketmek için, bir gün içinde 67g Cherokee kuşburnu veya daha fazlasını alanlar arasında yan etkiler bildirilmiştir. Hamilelerde anneleri tüketirseniz, hamileler, yeni doğanlar arasında skurvy ile ilişkilendirildiği için büyük dozlarda Cherokee kuşağından kaçınmalıdır. Küçük miktarlarda alındığında hamile kadınlar için Cherokee kuşburnu güvenliği ve genel olarak emziren kadınlar ve çocuklar üzerindeki güvenliği konusunda yeterli bilgi bulunmamaktadır. Cherokee kuşburnunun C vitamini içeriği karın krampları, bulantı, uykusuzluk, yorgunluk ve uykululuk gibi yan etkilere neden olabilir; 1 gramdan fazla tüketmek ishale yol açabilir. Gut, diyabet ve böbrek taşı olan hastaların Cherokee kuşburnunu almaları önerilmez.

İlaç Etkileşimleri
Cherokee kuşburnu kolin magnezyum trisalisilat ile küçük bir etkileşime sahiptir. It has ılımlıalüminyum, aspirin, östrojenler, flufenazin ve varfarin ile etkileşimler. Cherokee kuşağındaki C vitamini, askorbik asitin idrarla atılımını artırabilir ve salisilat plazma seviyeleri üzerinde klinik olarak anlamlı bir etkiye sahip olabilecek veya olmayabilir, kolin magnezyum trisalisilat gibi salisilatların salgılanmasını azaltabilir. Alüminyumun birlikte kullanımı, Cherokee kuşağında C vitamini ile etkileşir ve alüminyum emilimini artırabilir, ancak bunun klinik önemi bilinmemektedir. Cherokee kuşburnunun, antasitlerden iki saat önce veya dört saat sonra C vitamini ile uygulanması önerilmektedir. Ek olarak, teorik olarak, büyük miktarlarda Cherokee kuşağında bulunan C vitamini, aspirinin atılımını azaltabileceği gibi, östrojenin emilimini ve etkilerini de arttırabilir. Cherokee kuşburnu ile birlikte flufenazin kullanımı, C vitamini içeriğine bağlı kan seviyelerini azaltır. Son olarak, teorik olarak, büyük miktarda Cherokee kuşağında bulunan C vitamini, varfarinde ortaya çıkan antikoagülan aktivitesini azaltabilir.

Gıda Etkileşimleri
C vitamini içeriği nedeniyle, C vitamini içeren diğer ürünlerle birlikte Cherokee kuşburnunun eşzamanlı kullanımı, C vitamininin toplam dozunu arttırır ve yan etki riskini artırabilir, bu nedenle C vitamini içeren diğer otlar dikkatli bir şekilde kullanılmalıdır. Buna ek olarak, teoride, Cherokee kuşağındaki C vitamini, gıda demirinin (ferrik) GI emilimini artırabilir, ancak demir (demir) takviyesi yapmaz.

Dozaj
Cherokee kuşburnu için bir doz belirlemek için yeterli güvenilir kanıt yoktur.

Gıdalar
Cherokee kuşburnunun gıdalarda bulunup bulunamayacağını belirlemek için yeterli kanıt yoktur.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget