colombo (jateorhiza palmata) bitkisinin faydaları yan etkileri kullanım şekli

Colombo veya jateorhiza palmata, narkotik özelliklere ve morfine benzer yan etkilere sahip alkaloidler içerir. Kolombo'nun sindirim yardımcısı olarak kullanımı, vajal sinir uyarımı yoluyla mide asidi salgılanmasını arttırdığına inanılan acı içeriğe dayanır. Kolombo gastrit, dispepsi, kronik enterokolit ve ishali tedavi etmek için kullanılır. Colombo artık bir sindirim yardımcısı olarak kullanılmamaktadır ve morfin benzeri etkileri nedeniyle nadiren bir antidiarrheal ajan olarak kullanılmaktadır.


  Calomba Root, Calumba, Calumbo Root olarak da bilinir

Hastalıklar ve Koşullar
Kolombo'nun etkinliği hakkında yeterli güvenilir bilgi mevcut değildir:


  • Gastrit
  • hazımsızlık
  • Kronik enterokolit
  • İshal

Dikkat edilmesi gereken hususlar
Yetişkinler, çocuklar, hamile ve emziren kadınlar için kolombo genel güvenliği konusunda yeterli bilgi yoktur. Büyük dozlarda kolombo tüketmek epigastrik ağrı ve kusma ile ilişkilendirilmiştir; Doz aşımı bilinç kaybına ve felce yol açabilir.

İlaç Etkileşimleri
Colombo'nun aşağıdaki ilaçlar ile küçük etkileşimleri vardır:

Antasitler
H2-bloker
Protonlar Inhibitörleri pompalar
Ek ve Gıda Etkileşimleri
Kolombo için bilinen ek, ot veya gıda etkileşimi yoktur.

Dozaj
Herhangi bir ekin doğru dozu, yaşınız, cinsiyetiniz, sağlık durumunuz, DNA'nız ve DNA'nız dahil birçok faktörün kapsamlı bir analizini gerektirir.yaşam tarzı.

Kolombo'nun tipik önerilen dozu, her saat alınan çay gibi, kaynatılmış kökün iki çay kaşığıdır. Tek kullanımlık olarak, ekstrenin yirmi damlaını veya tentenin iki buçuk gramını almanız önerilir.

Gıdalar
Kolomboların gıdalarda bulunup bulunamayacağını belirlemek için yeterli kanıt yoktur.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget