biden çiçeği (bur marigold) faydaları yan etkileri kullanım şekli

Burr marigold, (biden tripartita) terlemeyi teşvik etmek ve saç dökülmesini, koliti ve gutunu tedavi etmek için ağızdan buruk, idrar söktürücü olarak kullanılan bir bitkidir.


Diğer isimleri:   Bée à Feuilles Triparties, Bident à Trois Folioles, Bident Partagé, Bident Trifolié, Bident Triparti, Bident Tripartite, Cáñamo Acuático, Chanvre Aquatique, Chanvre d'Eau, Cornuet, Eupatoire Aquatique, Su Agrimoni

Hastalıklar ve Koşullar
Burr marigold'un terleme, idrar söktürücü, terlemeyi teşvik etme ve saç dökülmesini, kolit ve gutu tedavi etmede etkinliği hakkında yeterli güvenilir bilgi yoktur.

Dikkat edilmesi gereken husular
Yetişkinlerde, çocuklarda, gebe ve emziren kadınlarda çapaklı kadife çiçeği genel güvenliği hakkında yeterli kanıt yoktur. Burr marigold'un oral tüketimi, özellikle Asteraceae / Compositae ailesindeki bitkilere mevcut alerjisi olan bireylerde alerjik reaksiyonlara neden olabilir.

İlaç Etkileşimleri
Çapak kadife çiçeği için bilinen ilaç etkileşimleri yoktur.

Ek ve Gıda Etkileşimleri
Çapak kadife çiçeği için bilinen ek, bitki veya besin etkileşimi yoktur.

Dozaj
Çapak kadife çiçeği için bir doz belirlemek için yeterli güvenilir kanıt yoktur.

Gıdalar
Gıdalarda çapak marigoldunun bulunup bulunmadığını belirlemek için yeterli kanıt yoktur.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget