Karayemiş yaprağı (kiraz defnesi yaprağı) suyu faydaları yan etkileri kullanım şekli

Karayemiş yaprağı bir diğer isim ile Kiraz defnesi suyu, kiraz defnesi (Prunus laurocerasus) yapraklarının  damıtmasıyla üretilir. Yabani kiraz kabuğu ve tatlı defne yaprağı (defne) ile karışıklıktan kaçınmak önemlidir. Kiraz defnesi suyu, öksürük, soğuk algınlığı, uykusuzluk, mide ve bağırsak spazmları, kusma ve kanser tedavisi için yatıştırıcı, ağrı kesici, spazm giderici olarak oral olarak kullanılır. Kiraz defnesi suyu göz losyonlarında topikal olarak kullanılır. Bir inhalasyon maddesi olarak, kiraz defnesi suyu aromatik ve nefes alma uyarıcısı olarak kullanılır.


Olarak da bilinir:   Agua de Laurel Cerezo, Ortak Kiraz Defne, Eau de Laurier-Cerise, Laurier-Amande, Laurier-Cerise, Laurier de Trébizonde, Laurier Royal, Laurière, Laurine, Laurocerasus Yapraklar

Hastalıklar ve Koşullar
Sakinleştirici, ağrı kesici, antispazmodik, öksürük, soğuk algınlığı, uykusuzluk, mide ve bağırsak spazmları, kusma, kanser veya diğer kullanımları için kiraz laurel suyunun etkinliği hakkında yeterli güvenilir bilgi bulunmamaktadır.

Dikkat edilmesi gereken hususlar
Kiraz defnesi suyu, ağızdan ve uygun bir şekilde tüketildiğinde muhtemelen güvenlidir . İse güvenli 0.1% hidrosiyanik asit içerir ve bir doz aşımı ölüme yol açabilir, çünkü 8 mL Yukarıdaki dozlar halinde kiraz defne su almak. Çocuklarda, hamile ve emziren kadınlarda kiraz defnesi suyunun güvenliği konusunda yeterli bilgi bulunmamaktadır. Önerilen dozajın ötesine geçmemesi koşuluyla kiraz defnesi suyu ile ilişkili olumsuz etkiler olmamıştır.

İlaç Etkileşimleri
Kiraz defnesi suyu için bilinen ilaç etkileşimleri yoktur.

Gıda Etkileşimleri
Kiraz defnesi suyu için bilinen ek, bitki veya gıda etkileşimleri yoktur.

Dozaj
Herhangi bir ekin doğru dozu, yaşınız, cinsiyetiniz, sağlık durumunuz, DNA'nız ve DNA'nız dahil birçok faktörün kapsamlı bir analizini gerektirir.yaşam tarzı.

İnsanlar tipik olarak iki ila sekiz mililitre kiraz defnesi suyu dozunu kullanırlar, ancak uygun sıklığı ve süreyi belirlemek için yeterli güvenilir kanıt yoktur.

Gıdalar
Kiraz defnesi suyu genellikle ağızdan alınır, ancak içecek veya yiyecek olarak değil.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget