brezilya orman kahvesi (Cha de Bugre) faydaları yan etkileri kullanım şekli

Cha de Bugre Brezilya'ya özgü bir ağaçtır ve Paraguay ve Arjantin'deki tropikal ormanlarda da bulunabilir. Cha de Bugre, sık sık kavrulmuş ve kahvenin yerine bir çay haline getirilmiş kırmızı bir meyve üretir. İsimlerinden biri "cafe mato" ya da ormanın kahvesidir. Cha de Bugre ayrıca Brezilya'da popüler bir kilo kaybı yardımcısıdır 
cha de bugre kahvesi çekirdeği


 Kuzey Amerika'da popüler hale gelen “Brezilya diyet hapları” nda ortak bir maddedir. Cha de Bugre kilo kaybı ve obezite, selülit, öksürük, ödem, gut, kanser, herpes, viral enfeksiyonlar, ateş ve kardiyovasküler hastalık için oral olarak kullanılır. Ayrıca dolaşım ve kalp işlevini uyarmak için genel bir tonik olarak kullanılır. Cha de Bugre, yara iyileşmesi için topikal olarak kullanılır.
cha de bugre yaprağı


Ayrıca   Bois d'ine, Brezilya Diyet Hapı, Bugrinho, Cafe de Bugre, Café de la Forêt, Café des Bois, Cafe yapmak Mato, Cafezinho, Cha-de-Negro-Mina, Chá de Bugre, Cha de Frade, Claraiba, Ormanın Kahvesi, Coquelicot, Grao-do-Porco, Laranjeira-do-Mato, Louro-Salgueiro, Louro-Mole, Pilule Amincissante Brésilienne, Porangaba, Rabugem

Hastalıklar ve Koşullar
Kilo kaybı ve obezite, selülit, öksürük, ödem, gut, kanser, herpes, viral enfeksiyonlar, ateş ve kardiyovasküler hastalık için cha de bugre'nin etkinliği hakkında yeterli güvenilir bilgi bulunmamaktadır.

Dikkat edilmesi gereken hususlar
Cha de Bugre'nin çocuklar, yetişkinler, hamileler ve emziren kadınlar için genel güvenliği konusunda yeterli bilgi bulunmamaktadır. Cha de Bugre'nin yan etkileri bilinmemektedir.

İlaç Etkileşimleri
Cha de Bugre, lityum ile ılımlı bir etkileşime sahiptir. Cha de Bugre'nin idrar söktürücü özelliklere sahip olduğu düşünülmektedir, bu yüzden atılımı azaltabilir ve lityum düzeylerini artırabilir. Lityum dozu azaltılmalıdır.

Gıda Etkileşimleri
Cha de bugre için bilinen ek, bitki veya gıda etkileşimleri yoktur.

Dozaj
Cha de bugre için bir dozajı belirlemek için yeterli güvenilir kanıt yoktur.

Gıdalar
Cha de bugre ağacı, kahve çekirdeğine benzeyen kırmızı bir meyve üretir ve genellikle kavrulur ve kahveye ikame olarak bir çay haline getirilir. İsimlerinden biri "cafe mato" ya da ormanın kahvesidir. Bu nedenle, cha de bugre çaylarda bulunabilir.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget