Üzüm ağacı kabuğu grape bark (cacillana ) faydaları yan etkileri kullanım şekli

Cocillana'nın kullanılabilir kısmı kabuktur. 1800'lü yılların sonlarında ekspektansif ve emetik özelliklere sahip olduğu bildirilmiştir, ancak mevcut yeni farmakolojik veya toksikolojik veriler yoktur. Cocillana, öksürük şurupları ve balgam söktürücü olarak bir madde olarak oral olarak kullanılır. Guarea spiciflora'nın kök kabuğu, deride endikasyonu için topikal olarak kullanılır ve Guarea guidonia'nın yaprağı deri tümörleri için kullanılır.


Ayrıca olarak da bilinir:   Üzüm Kabuğu, Guapi, Guarea, Trompillo, Upas

Hastalıklar ve Koşullar
Aşağıda, cocillana'nın etkinliği hakkında yeterli güvenilir bilgi bulunmamaktadır:



Dikkat edilmesi gereken husular
Yetişkinlerde, çocuklarda, hamile ve emziren kadınlarda cocillana'nın genel güvenliği konusunda yeterli bilgi bulunmamaktadır. Cocillana kullanımı ile şimdiye kadar hiçbir yan etki bildirilmemiştir.

İlaç Etkileşimleri
Cocillana için bilinen ilaç etkileşimleri yoktur.

Ek ve Gıda Etkileşimleri
Cocillana için bilinen ek, bitki veya besin etkileşimi yoktur.

Dozaj
Herhangi bir ekin doğru dozu, yaşınız, cinsiyetiniz, sağlık durumunuz, DNA'nız ve DNA'nız dahil birçok faktörün kapsamlı bir analizini gerektirir.yaşam tarzı.

Geleneksel olarak, toz kabuğu kabuğunun bir buçuk gram kullanılması tavsiye edilir. Sıvı ekstrakt formunda, önerilen doz bir buçuk ila bir mililitredir, ancak uygun bir frekans veya süreyi belirlemek için yeterli güvenilir kanıt yoktur.

Gıdalar
Cocillana bitkisinin gıdalarda bulunup bulunamayacağını belirlemek için yeterli kanıt yoktur.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget