en dogal afrodizyak albartos

Kendinizi yorgun hissettiğinizde, moraliniz bozuk olduğunda, stresli olduğunuzda, metabolizmanızı onarmak ve cinsel sorunlarınızı gidermek için yeni bir kahve ve çay üretildi.

Doğadaki en güçlü canlılardan biri olan Albatros’tan adını alan Albatros Kahve ve Albatros Ice Tea, her biri başlı başına cinsel sorunların giderici özelliğe sahip Azgın Teke Otu, Amerikan Ginsengi, Japon Eriği, Testere Palmiyesi ve Çoban Çökerten Otu’nun bir araya getirilmesiyle elde edildi. Yüzde yüz doğal bir enerji kaynağı olan Albatros, eczanelerde satışa sunuldu.

Özellikle büyük şehirlerde yaşayan insanlarda en büyük sorunlarından biri olan “stres” birçok sağlık problemini de beraberinde getiriyor. Yorgunluk hissi ve moral bozukluğuyla başlayan sağlık sorunları, erkeklerin ve kadınların cinsel yaşamlarını da olumsuz yönde etkiliyor. Her biri sadece kendi başlarına kullanıldıklarında bile olumlu birçok etki yaratan Azgın Teke Otu, Amerikan Ginsengi, Japon Eriği, Testere Palmiyesi ve Çoban Çökerten Otu, şimdi kahve ve buzlu çay olarak Albatros markası altında bir araya geldi.

Türk markası olarak Malezya’da üretilen, yerli ve uluslar arası her türlü yasal sertifikaya sahip olan Albatros Kahve ve Albatros Ice Tea, kullanıldıktan çok kısa bir süre sonra etkisini gösteriyor ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti garantisiyle satılıyor.

Hem yorgunluk hissini ortadan kaldırıp, hem de cinsel performansı arttırmak amacıyla üretilen Albatros kahve ve Ice Tea’nın tercih edilme sebebiyse bilinen hiçbir yan etkisinin olmaması, tamamen doğal olması ve etkisini 3 gün boyunca sürdürmesi.

Albatros’un gerek yurtiçinde, gerekse yurtdışında yapılan testlerle belirlenen özellikleri şöyle; Erkekler ve kadınlarda cinsel arzuyu arttırmak, cinsel iktidarsızlığı tedavi etmek, cinsel duyarlılığı ve isteği arttırmak, sperm sayısını ve yoğunluğunu arttırmak, erkeklerde ve kadınlarda kısırlığı tedavi etmek, testesteron ve ostrojen üretimini arttırmak, cinsel performansın ömrünü uzatmak, erken boşalmayı önlemek, testislerin güçlenmesini sağlamak, cinsel performans öncesinde tedirginliği azaltmak ve orgazm kalitesini arttırmak.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget