idrar-yolu-enfeksiyonuna-kizilcik

Kızılcık meyvesi, idrar yolu enfeksiyonlarına çare
Kızılcık meyvesinin içerdiği yüksek asit idrar yolu boyunca bakteri gelişimini engellemeye yardım ediyor.

Tedavi edilmezse basit bir idrar yolu enfeksiyonunun mesane ve böbrekler için çok kötü sonuçlar doğurabileceği belirtiliyor. Bakteri idrar yoluna girdiğinde ve burada çoğaldığı zaman idrar yolu enfeksiyonunun oluştuğu ve enfeksiyonun kontrol altına alınmadığı takdirde bakterinin idrar yolunun derinlerine kadar ilerleyerek, mesanede sistite yol açtığı ve böbreklere girerse piyelonefrite (Böbrek pelvisini ve üriner yolları saran bir infeksiyona bağlı interstisyel nefrit) neden olduğu açıklanıyor. Böbrek enfeksiyonları oldukça tehlikeli olduğunu ve tedavi edilmediği takdirde yaşam koşullarını tehdit eden bakteremiye (kan dolaşımında bakteri) yol açtığını belirten ürologlar, kızılcık meyvesinin herkese yardım edemeyebileceğini ve idrar yolu enfeksiyonu olan hastaların mutlaka tedavi olmaları gerektiğini söylüyorlar.

Ürologlar ayrıca, uygun hidrasyon ve doktor tarafından önerilen tedbirli antibiyotik kullanımı ile idrar yolu enfeksiyonundan korunabileceğimizi açıkladılar.

Zaman Online

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget