Mide ekşimesi için bitkisel ilaçlar



Mide ekşimesi için bitkisel ilaçlar


Bazı insanlar, mide ekşimesi semptomlarının tedavisinde yardımcı olmak için otlar ve diğer doğal ilaçlar bulmaktadır. İşte bazı örnekler:
Papatya . Bir fincan papatya çayı, sindirim sistemi üzerinde yatıştırıcı bir etkiye sahip olabilir. Bir ragweed alerjiniz varsa, papatya kullanmayın.
Zencefil . Zencefil bitkisinin kökü başka bir iyi bilinen bitkisel sindirim yardımcısıdır. Yüzyıllardır mide yanması için bir halk ilaç olarak kullanılmıştır.
Meyan kökü . Meyan, çeşitli çalışmalarda etkili oldu. Meyan kökü, mide asidinin tahriş edici etkilerine direnç göstererek, yemek borusu astarının mukoza kaplamasını arttırdığı söylenir. Deglycyrrhizinated meyankökü veya DGL, hap veya sıvı formda mevcuttur.
Diğer doğal ilaçlar . Yüzyıllar boyunca mide ekşimesini tedavi etmek için birçok başka "doğal" ilaç kullanıldı, ancak etkilerini doğrulamak için çok az bilimsel kanıt var. Catnip, rezene, hatmi kökü ve papaya çayı, sindirime yardımcı olmak ve mide ekşimesini durdurmak için söylendi. Bazı insanlar sindirim yardımcısı olarak taze papaya yer. Diğerleri günde üç kez çiğ patates suyuyla yemin ediyor. Naturopatik takipçiler de, bir mide ekşimesi düzeltmesi olarak kusmuk kusmuğun iştah açıcı adıyla homeopatik bir çare oluştururlar.
Bitkisel ilaçlar federal hükümet tarafından güvenlik ve etkililik testi yapılmamaktadır. FDA tarafından onaylanmamıştır ve ilaçların yaptığı üretim ve paketleme için aynı standartlara uymak zorunda değildir.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget