Acanthopanax Kabuğu faydaları yan etkiler kullanım şekli

Acanthopanax Kabuğu

Diğer İsimler: wu jia pi 
Acanthopanax kabuğu, bazı uygulayıcılar tarafından Sibirya ginsengi olarak bilinen, dış cisim veya kabuğun dış kabuğudır Bu makalede, kabuğun spesifik özelliklerine değinilecektir.

Acanthopanax Kabuğunun Özel Önlemleri

  • Acanthopanax kabuğunun güney çeşidi toksik değildir, ancak acanthopanax kabuğunun kuzey çeşidi toksik olarak kabul edilir ve aşırı veya uzun süre kullanılmamalıdır.
  • Acanthopanax kabuğu güvenli kabul edilir; Amerikan Bitkisel Ürünler Derneği, ona bir sınıf 1 derecesi verdi. Ancak, Alman Komisyonu E, tansiyonu yüksek olan hastalara verilmemesi gerektiğini belirtmiştir. Yüksek tansiyonu olan veya tansiyon ilaçları alan hastalar, acanthopanax kabuğu almadan önce bir sağlık hizmeti sağlayıcısına danışmalıdır. Her zaman olduğu gibi, acanthopanax kabuğu veya başka bir bitkisel ilaç veya besin takviyesi almadan önce lisanslı bir sağlık pratisyenine danışın.

Acanthopanax Bark'in faydaları

Havalı ve acı tatta, doğada ılık, karaciğer ve böbrek kanalları üzerinde etkilidir. Exopathogens dağıtmak için acımak, acı ve nemlendirici ortadan kaldırmak için acı, kuru ve soğuk karaciğer ve böbrek, kas ve tendonları tonlama için sıcak, bitki uzun süreli rüzgâr rüzgarı hastalığı, kas spazmı, karaciğer ve böbrek eksikliği, asteni sendromları için uygundur kas 
Etkiler: Rüzgar-rutubetin açığa çıkarılması, kas ve kemiğin toklanması, ödemin hafifletilmesi için diürez.
  • Uzun süren rüzgâra bağlı artralji ve karaciğer ve böbrek yetmezliğinin neden olduğu artralji için, anthranthes ve cialthil kök (Radix Achyranthis bidentatae ve Radix Cyathulae), eucommia kabuğu (Cortex Eucommiae) ve morinda kök (Radix Morindae officinalis) ile birlikte kullanılır. Rüzgar nemini boşaltın, karaciğeri ve böbreği tonlayın.
  • Karaciğer ve böbrek yetmezliği, kas asteni, böbrek yetmezliği nedeniyle gecikme, omurlar ve cyathula kök (Radix Achyeanthis bidentatae ve Radix Cyathulae), chaenomeles meyve (Fructus Chaenomelis), loranthus dut ökse otu (Ramulus Loranthis ile birlikte kullanılır. ) ve kaplan kemiği (Os Tigris) böbreği besler, kas ve kemiği güçlendirir.
  • Dalak ve rutubetin durgunluğundan dolayı idrara çıkma zorluğu ve ödemede, beyaz atraktil rizom (Rhizoma Atratylodis macrocephalae) ve poria (Poria) ile Qi'yi tolere etmek, sıvı tutulmasını ortadan kaldırmak ve ödemi azaltmak için kullanılır.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget