Suehirotake mantarı faydaları yan etkileri kullanım şekli



Suehirotake

Diğer İsimler: 
şizofilum komün, Bölünmüş Mantar, Ortak Bölünmüş-solungaç Suehirotake en çok, ilaçları türetmek için yaygın olarak kullanılan bir polisakkarit olan polisakkarit yapısı, şizofillan (SPG) ile bilinir. Ayrıca bakınız :

Suehirotake'nin Özel Önlemleri

Sağlık Faydaları ve Suehirotake kullanımları

Suehirotake, karaciğer ve bağışıklık sağlığını destekleyebilecek bir polisakkarit-protein kompleksi olan şizofillandan (SPG) oluşur. Hücre içi enzimler, ScFz, bir sağlık tansiyonu ve kardiyovasküler sağlığın desteklenmesine yardımcı olabilecek fibrin bozunma işlemine yardımcı olabilir.
  • Anti-Candida
  • anti-tümör (servikal, uterus, mide Ca)
  • Anti-viral

Referanslar

  • Liu ve diğ., Polisakkarit-protein komplekslerinin imünomodülasyonu ve anti-kanser aktivitesi., Curr Med Chem. 2000 Temmuz, 7 (7): 715-29.
  • Chen ve diğ., Proteaz, plazminojeni aktive etmeden Schizophyllum commune kültür besi sindirimleri fibrinden saflaştırılmıştır., Am J Chin Med. 2010; 38 (6): 1223-1231.
  • Flynn ve diğ., Cryptococcus neoformans'ın ve diğer bazı fungal enzimlerin 6-fosfoglukonat dehidrojenazının güçlü bir spesifik inhibitörü., Mycopathologia. 1993 Eylül, 123 (3): 155-8.
  • Fujiwara ve diğ., Şizofillan (SPG) ile ön tedavi edilmiş farelerin anti-tümör aktivitesinde T lenfositlerin ve makrofajların kooperatif rolü., Jpn J Exp Med. 1982 Nisan, 52 (2): 59-65.
  • Wasser SP, Weis AL., Yüksek Basidiomycetes mantarlarda meydana gelen maddelerin terapötik etkileri: Modern bir bakış açısı, Crit Rev Immunol. 1999; 19 (1): 65-96.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget