Badem mantarı (Agaricus Subrufescens) faydaları yan etkileri kullanım şekli



Badem Mantarı

Diğer adı: Agaricus Subrufescens. 
Badem mantarı (Agaricus Subrufescens), büyük bir kimlik kriziyle ünlü bir mantardır. Wikipedia'ya göre, son birkaç on yıl içerisinde Agaricus blazei murrill ve Agaricus brasiliensis gibi isimler altında pazarlanan birkaç popüler mantar ve türevleri bunun yerine gerçekten Agaricus subrufescens olmuş olmalıdır. 

Badem Mantarı Nasıl Kullanılır: Taze ve kurutulmuş Agaricus subrufescens, iyi stoklanmış süpermarketler ve Asya mağazalarında mevcuttur. Taze mantar, narin badem gibi bir aroma ve tada sahipken, kurutulmuş versiyon daha güçlü bir koku ve daha chewier bir doku elde etti.

Badem Mantarının Özel Önlemleri

Agaricus subrufescens dahil Agaricus ailesinden gelen mantarların, az miktarda doğal olarak bulunan karsinojen agaritini içerdiğini unutmayın. Yemek genellikle mantardaki agaritinin çoğunu yok eder ve endişe vermemelidir. Ancak, uzun vadede mantarın ham ve toz halini almayı planlıyorsanız, agaritinin çıkarılmış olanını seçin.

Badem Mantarının faydaları

Badem mantarı, potansiyel anti-kanser, bağışıklık düzenleyici, anti-viral, anti-inflamatuar ve anti-diyabetik etkileri nedeniyle bilim insanlarının ve tüketicilerin dikkatini çekmiştir. 2005 anketine dayanarak, Japonya'daki kanser hastaları tarafından kullanılan en popüler tamamlayıcı ve alternatif ilacın olduğu bildirildi.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget