sang huang mantarı faydaları yan etkileri kullanım şekli



Sang Huang Mantarı

Bir Mucize Mantarı İki Kanser türünde çok olumlu sonuçlar ortaya koydu
Meme ve prostat kanserleri için yapılan araştırmalar hala yetersiz olsa dahi dikkate alınabilecek kadar önemli. Kanser hücrelerinin sayısını azalttığı ve zamanla yok ettiği bir çok araştırmada ortaya çıktı
sang huang mantarı
Bu iki ölümcül hastalığa karşı potansiyel silah, tıbbi bir mantardır. Kore, Japonya ve Çin'de dut ağaçlarında vahşi olarak yetişir. Ve eski zamanlardan beri “mucize bir tedavi” olarak kabul edildi.
Chang-Yan Chen, Harvard Tıp Okulu'ndaki Beth Israel Deaconess Tıp Merkezi'nde bir araştırma araştırmacısıdır. Kanser ve hematoloji konusunda uzmandır. Özellikle, hücrelerin büyümesine ve ölmesine neden olan bedensel sinyalleri inceler.
Mucize mantarının prostat kanseri üzerindeki etkisi üzerine yaptığı çalışmanın sonuçları, bilimsel dergide PLoS One'da ortaya çıktı.
Mantar Nedenleri Kanser Hücre İntihar
Chen ve meslektaşları, mantarın, prostat kanseri hücre büyümesini in vitro durdurmaya yardımcı olduğunu zaten önceden belirlemişti. Bir sonraki adım, farelerde çalışıp çalışmadığını görmek oldu. Fareler, insan prostat kanseri hücreleri ile enjekte edildi. Daha sonra 12 gün boyunca her iki günde bir mantar ile tedavi edildi. Tedavi, tümörlerin oluşmasını engellemedi, ancak büyümelerini yavaşlattı.
12 gün sonra, fareler yine mantar ile tedavi edildi. Ve bu kez, tümörler küçülmeye başladı. Verilerin analizi, bunun bir protein - kaspaz-3'ün aktive edilmiş olmasından kaynaklandığını gösterdi. Kaspaz-3'ün, kanser hücrelerinin kendilerini yok etmesine neden olan mekanizmayı “apoptoz” u desteklediği bilinmektedir.
Diğer çalışmalar mantarın agresif meme kanseri hücrelerinin oluşumunu ve büyümesini baskıladığını bulmuştur. Bu çalışmalardan biri, Indiana Üniversitesi Metodist Araştırma Enstitüsü, Tıp Departmanı ve Indiana Üniversitesi Simon Tıp Fakültesi Tıp Fakültesi Kanser Araştırma Laboratuvarı'nın işbirliğiydi. Sonuçları İngiliz Kanser Dergisi'nde ortaya çıktı.
sang huang mantarı tozu 
Mantar sadece apoptozda rol oynamaz. Kanser tedavisi kadar umut verici olan şey, aynı zamanda kanser hücrelerinin doğal invaziv davranışını da engellemesidir. Ve anjiyogenez inhibe eder - kanser hücresi büyümesini "besleyen" yeni kan damarlarının oluşumu.
Mucize mantar açıkladı
Bu etkileyici özelliklere sahip mantar, Phellinus lineus - Sanghuang Mantarı'dır.
Yüzyıllar boyunca, Asya'da inflamasyon ve mide problemlerini tedavi etmek için kullanılmıştır. Ve hatta orada, kanseri tedavi etme potansiyeli fark edilmedi. Kore'de ulusal bir projenin bir parçası olarak kansere karşı test edilmişti. Daha sonra, Sanghuang ürünlerinde çok sayıda patent yayınlandı.
Sanghuang ek olarak mevcuttur, ancak en çok çay olarak tüketilir. Ve bu şu anda en iyi seçeneğiniz. Birçok bakkaldaki mantarları ve çayları alabilirsiniz. (Tabii ki, günlük rejiminize eklemeden önce doktorunuza danışın.)
Sanghuang Mantarının tıbbi faydaları konusunda daha fazla araştırma yapıldığından emin olabilirsiniz. Şimdilik, kesinlikle meme ve prostat kanseri için çözüm olarak araştırmaya değer.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget