kar mantarı faydaları yan etkileri kullanım şekli



Kar Mantarı

Diğer isimler: Tremella fuciformis, gümüş kulak mantarı, beyaz jöle mantarı, Tremella 
Tremella fuciformis beyaz, yapraksı, jelatinimsi bazidiocarps (meyve gövdeleri) üreten bir mantar türüdür. Yaygın olarak, özellikle de geniş ölü ağaçların ölü gömülü ve düşmüş dallarındaki tropik bölgelerde. Meyveler ticari olarak yetiştirilir ve Çin mutfağı ve tıbbında en popüler mantarlardan biridir.
Kar mantarı

Kar Mantarının Özel Önlemleri

Faydaları ve Snow Fungus kullanımı

  • Tremella, cilt hücre metabolizmasında yardımcı olan D vitamini sağlayarak cildi gençleştirebilir. Cilt metabolizması arttığında, cilde kan akışı da artar, bu da pürüzsüz bir cilde neden olur.
  • Diğer anti-aging etkileri, beyinde ve karaciğerde süperoksit dismutaz varlığının artmasından kaynaklanır; vücutta, özellikle de cildinde güçlü bir antioksidan görevi gören bir enzimdir.
  • Tremella ayrıca karaciğer koruyucu özelliklere de sahiptir.
  • Maitake ve shiitake mantarları gibi, Tremella bağışıklık sistemini geliştirebilir. Mantar, vücudu bakterilerden, virüslerden ve benzerinden koruyan beyaz kan hücrelerinin gücünü arttıran asidik polisakkaritlere sahiptir. İki ayrı çalışmada, Tremella, bağışıklık sistemi geliştirmede etkinlik açısından maitake mantarının yanında yer aldı.
  • Tremella ayrıca kolesterol seviyelerini düzenleyebilir
  • Kanser: Tremella ayrıca tümörler ile savaşabilir. Tümörler gelişmek ve yayılmak için kendi damar sistemlerine ihtiyaç duyarlar. Tremella'da bulunan ve trombosit aktive edici faktör (PAF) olarak adlandırılan bir kan kimyasalı, kanın pıhtılaşma yeteneğini azaltır, tümörlerin yayılmasını durdurur.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget