gogus bakimi icin yapilmasi gerekenler

Göğüs Bakımı için Yapılması Gerekenler

Vücut bakımınız da en az cilt bakımınız kadar önemlidir. Güzel görünmenin yolu kadının güzel yanlarını öne çıkarabilmesine bağlıdır.

Hiç bir kadın selülitli bacaklara sarkık göğüslere sahip olmayı istemez. Hatta eller, ayaklar, tırnaklar, boyun hepsi de özel bakım isterler.

Güzel bir vücuda sahip olmak için hiç de zor olmayan bazı doğal yöntemleri kullanabilirsiniz.

Göğüs Bakımı
Göğüsleri geliştirmek ve güzelleştirmek için bir kaç masaj yeri vardır. Bunlar 1- Göğüs 2- Boyun 3- Omuzlardır
Avuç içlerinizi göğsünüzün üzerine koyarak sağ elinizi saat yönünde, sol elinizi de tam ters yönde çevirerek göğüslerinizi ovun
Boynunuza yani nefes borusunun olduğu yere yapacağınız masaj troid bezlerinin çalışmasını ve troid salgısını etkileyerek göğüslerinizi geliştirir.
Elinize bir havlu alarak çamaşır sıkar gibi bükün. Bu hareketi ilk gün 20 defa yapın. Daha sonra her gün 10 ar 10 ar arttırarıp 100 e kadar çıkın.
Özellikle göğüslerinize yaptığınız masajı sık sık uygulayın.
Hatta bu masajı göğüs güzelliği için özel olarak satılan jeller ve kremler ile yaparsanız kısa zaman içinde istediğiniz güzel göğüslere kavuşursunuz.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget