jetpeel uygulamasi nedir ne ise yarar


JetPeel Uygulaması Nedir? Ne işe yarar?

JetPeel uygulaması, basınçlı havayla cildinize su (serum fizyolojik) uygulanmasıdır.

Doğala en yakın yöntemlerden biridir denilebilir, yan etkisi yoktur ve etkileri çabuk görülmektedir.

JetPeel adı cilde, jet hızıyla uygulanan su ile elde edilen Peeling'den gelir.



JetPeel Ne işe yarar?


Yaş ilerlemesi ile ortaya çıkan cilt deformasyonlarının giderilmesinde, güneş lekelerinde, sivilce ve akne izlerinin giderilmesinde, cildin derinlemesine temizlenmesinde ve ipek gibi ve canlı bir cilt elde edilmesi için ideal bir yöntemdir. (Akne tedavisinde derinlemesine temizlik ve iyileşme süresini sorunsuz ve hızlı atlatmak amacıyla kullanılır.)

JetPeel yöntemi hangi cilt tiplerine uygulanır?

Her türlü cilt tipine sorunsuz olarak uygulanır ve yan etkisi gözlenmemiştir.

JetPeel vücudumuzun hangi bölgelerine uygulanabilir?

Genel olarak ilk sırayı yüz, boyun ve dekolte bölgesi almakta. Eller, ayaklar, göğüs, sırt, dirsekler ve sorun yaşadığınız tüm vücut bölgelerinde de sorunsuz uygulanabilir.

Güneş Lekelerinde Uygulama ?

Son günlerde "Güneş Lekesi" şikayetlerinde meydana gelen artışlar JetPeel'i tedavi sıralamasında üst sıralara çıkartmış ve uygulama sonucuyle daha çok tanınır duruma getirmiştir.


Uyarı : Cildinizi emanet edeceğiniz kişilerin uzmanlığını mutlaka kontrol ediniz. Uzman kişilerin elinde şifa kaynağı olan şeyler ticari amaçla kullanan kişilerin elinde silaha dönüşebilir. Lütfen bu konuda biraz dikkatli olunuz!

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget