cilt icin limon peelingi

Cilt için limon peelingi

Limonun içeriğindeki asitler cildinize aynı zamanda peeling görevi yapabilir. Dirsek, diz ve tabanlarınızda oluşan sert derileri aşağıda verdiğim limonlu karışım ile yumuşatarak, pürüzsüz görünmesini sağlayabilirsiniz.

Bir çorba kaşığı limon suyu ile iki çorba kaşığı balı kısık ateşte hafifçe ısıtın. Ocaktan indirdikten sonra bir müddet soğumasını bekleyin.

Hazırladığınız karışım soğuduktan sonra kuruyan ve çatlayan cildinizin üzerine sürün. 20 dakika beklettikten sonra peeling yaptığınız bölgeyi ılık su ile temizleyin.

Son olarak temizlediğiniz bu bölgeyi limon kabukları ile ovalayın. Bu uygulama sonunda derinizin taze görünüşü sizi bile şaşırtacak.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget