EFT teknigi ile kilo vermek

EFT tekniği ile Kilo Vermek

EFT tekniği ile kilo vermek :Kilolarınızın gerçekte neden kaynaklandığını biliyormusunuz? Bu sorunun cevabı zor değil, ama zannettiğinizden daha farklı ; Çoğu zaman bedeninizin ihtiyacı olduğundan değil, duygularınızı bastırmak için yemek yemeye yöneldiğinizi kabul edin.

Kısacası yemek yiyerek kendinizi mutlu etmeye çalışıyorsunuz. Hatta bazılarımız alkol veya uyuşturucu kullananların yaptığı gibi kendisini yemek yiyerek uyuşturmaya çalışıyor.

Sorun işte burada. Biz bedenimizi değil de duygularımızı besliyoruz. Onları bastırıyoruz. Bir düşünün bakalım. Hangi duygular sizi ihtiyacınızdan fazla yemek yemeğe yöneltiyor? Mutsuzluk,yalnızlık, içe kapanma, öfke, yorgunluk, stres, gelecek kaygısı?

İşte tüm bu duyular ve daha başkaları sizi onları bir şekilde bastırmaya, tatmin etmeye itiyorsa, hangi diyeti yaparsanız yapın kilo vermeniz pek mümkün olmaz.
Olayın psikolojik olduğu gerçeğini aklınızdan çıkarmayın. Önce hangi duygunun sizi aşırı yemeğe ittiğini ortaya çıkarın. Bunu başaramadığınız zaman, kısa süreli başarıların dışında dönüp dolaşıp tekrar aynı yeme alışkanlıklarınıza geri dönersiniz.
Yapılması gereken en önemli şey sağlıklı beslenme sistemini benimseyerek, hayata geçirmek. Sizi üzen, yoran tüm ruh halleri ve duygularınızdan kurtulmak için teselliyi çikolata, börek, çörekte ararsanız sorununuzu göremezsiniz, yedikçe yemeğe devam eder ve aldığınız kilolar ile duygusal anlamda daha da olumsuzluğa kapılırsınız.

Peki EFT Ne Yarar Sağlıyor ?
EFT bilinçaltınızda yeme ihtiyacınızı harekete geçiren faktörleri ortaya çıkarır, bunlar üstünde yoğunlaşmanızı ve sonuçta bunlardan kurtulmanızı sağlar.
Gerçek sorun kilolarınız değildir. Kilolarınız buz dağının görünen kısmı gibi işin görünen kısmıdır. Aslında çok daha derinlerde, bilinçaltınızda yatan huzursuzluklar ve olumsuzluklarda çözümü aramak gerekir.

EFT ile sorunu kökünden çözmeye yönelirsiniz. Böylece hem bedeniniz sağlığına ve formuna kavuşur, hem de iç huzurunuzu yeniden sağlamış olursunuz ve hayata bambaşka gözlerle bakmaya başlarsınız.

EFT kilo probleminden şikayetçi olan kişiler için alternatif bir yöntemdir ve sorunun köküne indiğinden çözümü çok daha kalıcıdır.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget