cildi serinletmek ve canlandirmak icin limon

Cildi serinletmek ve canlandırmak için limon

Altı tane limonu, kabuklarıyla birlikte halka halka dilimleyin. Derin bir kaseye soğuk su doldurduktan sonra içine dilimlediğiniz limonları koyun.

Limonların kabukları yumuşaması için en az bir-iki saat suda bekletin. Süre dolduktan sonra limonları elinizle sıkın ve banyo suyunun içine limonları ve hazırlanan suyu ekleyin.

Eğer limonların suyun içinde bekletilme süresi sizin için çok uzunsa, o zaman limonların suyunu sıkarak limonlar ile birlikte banyo suyuna ilave edin.

Hazırladığınız bu limon banyosunun içerisinde 20 dakika kalmanız yeterli olacaktır. Bu özel banyo hem kan dolaşımınızı hızlandıracak hem de iç açıcı limon kokusu güne daha dinamik başlamanıza yardım edecektir.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget