sarımsak yagi ve faydalari

Sarımsak Yağı ve Faydaları

Sarımsak eski çağlardan buyana çok kuvvetli bir antibiyotik olarak kullanılan bir bitkidir. Daha doğrusu bitki değil tam bir ilaç. Sarımsak yiyemeyen ya da kokusundan rahatsızlık duyanlar aynı oranda fayda sağlayan sarımsak yağını kullanabilir.

Sarımsak Yağının Faydaları:
Mikrop öldürücüdür. Kandaki kolesterol miktarını ve yüksek tansiyonu düşürür. Damar sertliğini önleyici kalbi kuvvetlendirici etkileri bulunmaktadır. Bağırsak solucanlarının düşürülmesine yardım eder.

Astım, bronşit, verem, nefes darlığı ve öksürük için yararlıdır. Balgam söktürür. Saç dökülmesine ve saç kırılmasına karşı kullanılmaktadır. Saçların uzamasına yardım eder.

Solunum ve sindirim sistemindeki mikropları öldürür. Grip, tifo ve difteri gibi salgın hastalıklar sırasında yararlıdır. Karında ve bacaklarda toplanan suyun boşalmasına yardım eder. Mesane taşlarını düşürür, böbreklerde taş oluşmasını engeller. kanserden koruyucudur.


Kullanılışı ve dozu:


Bir çay bardağı suyun içine 3 damla damlatılmak suretiyle günde 2 defa kullanılır. Ayrıca cilde masaj yapılarak kullanılır. Kapsülle 3 damla alınır.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget