ideal penis boyu

İdeal penis boyu ve Penis büyütme

Penis Latincede kuyruk anlamına gelir. Penis içinde uzunlamasına süngerimsi dokular bulunan ve içinden idrar ve meninin (sperm-ersuyu) geçtiği kanalı içeren erkeklik organıdır.

Cinsel heyecanla beyin penisin içindeki süngerimsi dokulara kan pompalar .Böylece penis sertleşip birleşmeye hazır hale gelir. Penis sertleşme sırasında boyuna ve enine büyür.
Ergenliğe ulaşmış bir erkeğin penisinin ortalama uzunluğu inikken 5 ile 9 cm arasında, sertleştiğinde ise ortalama 14 cm boyunda olur.
Bununla beraber penisin büyüklüğü kişiden kişiye farklılık gösterebilmektedir. Genel olarak bilinenlerin aksine penisin büyüklüğü, deri rengi ile ilgili değildir, yani kısa boylu birinin penisi uzun boylu birininkinden daha büyük ya da bir zencininki bir beyazınkinden daha küçük olabilir.
Penis boyu ortalama 14 cm olmakla birlikte 11-18 cm arası penisler normal boyutlar içindedir.
Ayrıca penisin normal hali ile sertleşme hali arasında büyük farklar olabilir. Yani sönükken çok iri duran bir penis sertleştiğinde daha büyük bir şekil almayabilir.
Bütün erkekler penislerinin büyüklüğü ile yakından ilgilidirler. Bu bir erkeklik gücü daha doğrusu bir güç sembolü haline getirilmiştir. Erkekler cinsel organları ile gurur duyar ve övünürler. Erkeğin cinsel organına verilen güç soyunmayla birlikte korkunç bir yarışa girer.
Boyut, gücü simgeleyen bu organın tek güvencesidir. Gören kadının kıyaslama imkanına kavuşması cinsel organı iri boyutlarda olmayan bir erkek için sonun başlangıcı olmaktadır. Erkekler arasında da penis boyutunda odaklanan rekabetin bir trajediye dönüşmesi cinsel kimliğin yalnızca bu organla ölçülmesinden kaynaklanmaktadır.
Ama peniste veya sekste önemli olan penisin boyu değil, işlevidir.
Yani, sizin penisiniz ile yapabildikleriniz bunu da duygularınızla birleştirmeniz en önemli olan şeydir. İri bir penise sahip olacağınıza (ki 18 cm üstü penisler genelde ilişki sırasında kadına zevk yerine acı vermektedir) sertliğini uzun süre koruyabilen daha küçük bir penise sahip olmak daha avantajlıdır. Her ikisi de bir arada olursa hiç bir zararı yoktur.
Tabii ki ebat olarak normalin altındaki penisler hem cinsel ilişki esnasında sorun yaratabilecek hem de psikolojik yönden erkekte sorun yaratacaktır.
Normalin altındaki penislere ne yapılabilir?
Bugün yeni ameliyat teknikleri sayesinde penis boyları uzatılabiliyor, ince penisler çeşitli yöntemlerle kalınlaştırılabiliyor. Çok başarılı sonuçların yanında pek sonuç alınamayan ameliyatlar da olmaktadır.

Bu hastadan hastaya göre değişebilir. Ülkemizde de bu tip ameliyatlar yapılmaktadır. Fakat bu tip ameliyatların her isteyene yapılamaz sadece ve sadece çok gerekli vakalara yapılması gerekir.
Bu arada en çok sorulan sorulardan olan piyasada satılan penis büyüttüğü iddia edilen vakum pompaları veya şu ve bu gibi metotlar gerçek dışıdır,kandırmacadır, hiç bir faydaları yoktur.
Bu penis büyüttüğü ileri sürülen vakum pompaları penisi büyütmek yerine penis sertleştiğinde içindeki kanı tutan kapakçıklara ters basınç yoluyla zarar vermekte ve sertleşme problemleri yaratmaktadır.

Bu nedenle kullanılması zararlıdır. Normal standartlardaki boylar için penis boyunuz neyse odur, yapabileceğiniz tek şey performansınızı geliştirmek ya da boşalma sürenizi uzatmaya çalışmaktır.
Tüm insanların da yapıları ve organları hem dış görünüş olarak hem de işlevleri sırasında farklılıklar gösterir. Bu farklılık bazen çok çok az , bazen ise çok fazla olabilir.
Penis bildiğimiz gibi bir erkek cinsel organı olup görevi spermleri kadın vajeninin derinlerine bırakmaktır ve bu görev esnasında da kişiye zevk vermektedir.
Penisler de hem boy olarak hem de şekil olarak bir birinden farklılık göstermektedir.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget