gobek eritmek icin bes vakit yontem


Göbek eritmek için beş basit yöntem

1. Ev işleri
Evinizde yerleri temizlerken elektrikli süpürgeyi değil bez ya da el süpürgesi kullanın. Havanın daha sıcaklık olduğu öğle saatlerinde çamaşır yıkamayı ve ütü yapmayı tercih edin.
Acıktığınız zaman, kendinize bir diyet yemek hazırlayın. “Aşçılar” genellikle kendi pişirdikleri yemekleri yemeyi sevmez, böylece az yemek yemiş olursunuz.



2. Kaba tuzla banyo

Kaba tuz sizi terleterek vücudunuzdaki fazla suyun dışarı atılmasına, deri metabolizmasının hızlanmasına yardım eder.
Süpermarketten ya da bakkaldan bir kaç torba kaba tuz aldıktan sonra, banyodan önce bir bardak kaba tuzu biraz sıcak suyla karıştırıp, karnınızın üzerine sürün. 10 dakika göbeğinize ellerinizle masaj yapın. Daha sonra sıcak su ile durulayıp banyonuzu yapın.

3. Masaj

Masaj, karın bölgesindeki yağları eritmek için en çok kullanılan yöntemlerden birisidir. Masaj kremiyle karnınızı ovun. Bu yöntem, karın bölgesindeki yağların giderilmesi için etkilidir.
Masaj, derinin ısısını yükseltip enerji tüketimini artırmanın yanında bağırsak hareketlerini de hızlandırır. Kan dolaşımını hızlandıran masaj fazla suyun da vücuttan atılması için yardımcı olur. Her gün bir masaj yapmayı ihmal etmeyin.

4. Diyet

Normal öğünden önce biraz atıştırma yapın. Bu yöntem iştahınızı kapatır normal öğünde daha az yemek yemenizi sağlar. Ayrıca her gün 15-20 mililitre elma sirkesi içerseniz, bir ay içinde sevindirici bir sonuç alırsınız.

5. Beyni çalıştırma

Bir fizyolog, beyin ne kadar çok çalışıyorsa, vücudun o kadar çok enerji tükettiğini ileri sürdü.
Bu teoriye dayanarak, beyni çalıştırma yolu ile zayıflama yöntemi ortaya çıktı. Bu yöntemde, şişman kişilere kitap okumak, resim yapmak, yazı yazmak,teknik beceri öğrenmek ve matematik soruları çözmek gibi çalışmalar yapmaları önerilmekte.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget