mide bulantisi icin papatya cayi

Mide bulantısı için papatya çayı

Papatya sindirim sistemi üstünde bir çok olumlu etkiye sahip bir bitkidir ve mide spazm ve kramplarını da önleyici özelliğe sahiptir.

Bu özelliği ile de mide bulantısının yanında, şişkinlik, hafif gastrit semptomları ve gaz şikâyetlerini gidermek için de etkili olabilmektedir.

Uzmanlar, papatyanın araba ve gemi yolculuklarında ortaya çıkan bulantıları önlemek için de etkili olabileceğini belirtiyorlar.
Dilerseniz marketlerde hazır satılan papatya çaylarını ya da aktarlardan kuru papatya alarak kendi çayınızı kendiniz de demleyebilirsiniz.
Ayrıca büyük bir kapta demlediğiniz papatya suyuna batırdığınız minik bir havlu ile karnınıza 20 dakika süre ile kompres yapmak da bulantınızı hafifletecektir.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget