kopek baligi kikirdagi Shark Cartilage faydalari

Köpek Balığı Kıkırdağı - Shark Cartilage faydaları

Köpek Balığı Kıkırdağı; soğuk ve derin denizlerde bulunan köpek balıklarının kıkırdaklarının özel bir kurutma-dondurma işleminden geçirilmesi ile elde edilir.

Köpek Balığı Kıkırdağı;Yüksek oranda protein, kalsiyum, sodyum, fosfor ve kolaj içerir. Özellikle İskandinav ülkelerinde 1960'lı senelerden beri yaraların iyileşme sürecini hızlandırmak için kullanılmaktadır. Köpek balıkları, doğadaki en dayanıklı canlılardan biridir.

Bunun sebeplerinden birisi son derece güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmalarıdır. Bu güçlü bağışıklık sistemi, sadece köpek balıklarını hastalıklara karşı korumakla kalmaz, aynı zamanda köpek balıklarını doğada hiç kanser olmayan ender canlılardan biri yapar.

Köpek Balığı Kıkırdağı, hastalıklar ile savaşmak için gerekli olan ve bağışıklık sistemimizi canlandıran belirli proteinler ve mukopolisakkaritler içerir. Aynı zamanda metabolizmayla ilgili gıda olarak kullanılan organik kalsiyum ve fosforu da sağlar.
Köpek Balığı Kıkırdağı üstünde yapılan araştırmalar; özellikle bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi ve tümörlerin büyümesinin ya da yayılmasının durdurulmasında köpek balığı kıkırdağının önemli bir rol üstlendiğini göstermiştir.
Yapılan araştırmalarda köpek balığı kıkırdağının memelilerde bulunan her elementten 1000 kat fazla yeni kan damarı oluşmasını önleyici etkiye (anti-angiogenesis effect) sahip olduğunu ortaya çıkarmıştır.
Bunun anlamı; bir tümörün büyümesi ya da yayılması için ihtiyaç duyduğu yeni kılcal damarların oluşmasının engellenmesidir. Yani Köpek Balığı Kıkırdağı doğrudan tümör üzerinde etkili olmayıp, yeni kılcal damar oluşumunu önleyerek bir tümörün beslenmesini ve büyümesini durdurabilmektedir.

Köpek Balığı Kıkırdağı'nın Faydaları:
*Vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir.
*Tümörlerin ya da kanser hücrelerinin çoğalmasını engelleyebilir.
*Egzama-Mayasıl ve sedef gibi cilt rahatsızlıklarında faydalıdır.
*Eklem (mafsal) romatizması ve romatoid artrit tedavisini destekleyici özelliğe sahiptir.
*Glokom hastalığı (glaucoma-gözde karasu hastalığı veya göz tansiyonu) için destekleyici tedavi
*Osteoporoz (kemik erimesi) tedavisini destekleyici ve kemik erimesini önleyici etkiye sahiptir.

Uyarı :
Hamile veya emziren kadınların bu ürünü kullanmamaları tavsiye edilmektedir.
Kullanım Önerisi: Köpek Balığı Kıkırdağı, günde 3 kere 1-2 kapsül alınabilir. Önerilen dozlarda bilinen herhangi bir yan etkisi yoktur.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget