catlaklari onlemek icin

Çatlakları önlemek için öneriler
Her rahatsızlıkda olduğu gibi, vücuttaki çatlakların da oluşmasını önlemek, tedavi etmekten daha kolaydır. Bu sağlamak için de öncelikle cildin elastikiyetinin arttırılması gerekir.

Bunun dışında bazı hususlara da dikkat etmek gerekir:
Kısa zamanda aşırı miktarda kilo alıp vermekten kaçınmalısınız. Cilt, vücuttaki yağ miktarının artıp azalması ile birlikte aynı hızda esnemeyi başaramadığından yıpranır ve çatlaklar meydana gelir.

Cildin elastikiyetini kazanması ve koruması için çaba harcayın. Bu amaçla yumuşatıcı yağlar, A, E ve F vitamini, kolajen, elastin ve hyalüranik asit yönünden zengin çatlak giderici kozmetik ürünleri düzenli olarak kullanmayı alışkanlık haline getirmelisiniz.

Çok dar giysiler giymemeye özen gösterin. Dar giysiler kan dolaşımını güçleştirir, cilde gereken oksijenin sağlanmasını önlerler. Oksijen alamayan cilt yeteri kadar beslenemediğinden daha kolay yıpranır ve deformasyona uğrar.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget