cilde canlilik icin dometesli maske

Cildin Canlı Gözükmesi İçin Domatesli Maske

Kabukları soyulan kızarmış iki domates kıyıldıktan sonra ezilerek çırpılmış yumurta sarısı ile karıştırılır. Elde edilen karışı­ma bir kaşık badem yağı, yarım fincan süt ve şeftali suyu ilâve edilerek bir kaba konur. Beş dakika ateşte tutulduktan sonra in­dirilir. Hazırlanan bu karışıma süzme bal karıştırılır ve krem kıva­mına gelinceye kadar yoğrulur. Yüze maske olarak ve cildin di­ğer kısımlarına yakı olarak kullanılan domatesli kremin, cildin canlı görünmesinde etkin yaran vardır. Bu maske yüze sürüldük­ten sonra en az yirmi dakika bekletilmeli sonra yüz yıkanmalıdır.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget