cildi nemlendirmek icin kuruyemis


Cildi içeriden nemlendirmek için Kuruyemiş

Kuruyemişler cildinizi içeriden nemlendirirler. Cildiniz için en faydalı kuruyemişler; ceviz badem ve soya yemişidir. Kabak ve Ayçiçeği çekirdeği de aynı şekilde faydalıdır.

Badem tüm kuruyemişler içinde en besleyici olanıdır. Cildiniz için yararlı olan yağlan, proteini, K vitamini, kalsiyumu ve çinkoyu ( kısacası cildinizin epidermis tabakasını sağlıklı kılacak her şeyi ) içinde bulundurur.
Kuruyemişlerin kabuğunda ayrıca, serbest radikallerle savaşmak için etkili olan fazla sayıda polifenol bulunmaktadır. Cevizler ise sıkı bir cilt için gerekli olan Omega-3 yağ asitleriyle doludur. Cildinizin içeriden nemlenmesine yardımcı olur ve cildinize sağlıklı bir ışıltı verir.

Aklınızda bulunsun: Kuruyemişlerin kalorileri yüksektir. Bu sebeble az tüketin. Ayrıca kuruyemişlerinizi satın alırken konserve, tuzlu ve paketlenmiş yemişler yerine çiğ ve tuzsuz olmasına özen gösterin.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget