cildi serbest radikallerden koruyan siyah cikolata


Cildi serbest radikallerden koruyan siyah çikolata

Kakao vücudumuzdaki serbest radikallerle savaşan antioksidanlar içeriğinden oldukça zengin olduğu için, siyah çikolata yararlı kabul edilir.

Ancak çikolatanın içindeki süt miktarı arttıkça, kakao içeriği ile birlikte kakaonun içeriğindeki en güçlü antioksidanların miktarı da azalır.

Siyah çikolatanın içindeki değerli içerikler vücudumuzu ve cildimizi serbest radikallerden ve iltihaplardan korur.
Ancak dikkat edilmesi gereken şey yediğiniz siyah çikolatanın en az yüzde 70 oranında kakao içermesidir. Su ile hazırlanan bir fincan sıcak kakaonun antioksidan miktarı, kırmızı şarabın antioksidan miktarından daha fazladır.
Aklınızda bulunsun: Çikolatanın içerisinde azımsanmayacak miktarda yağ bulunur. Bu nedenle siyah çikolatayı bir yiyecek olarak değil adeta bir ilaçmış gibi küçük dozlar halinde yemenizde fayda vardır.
Her gün küçük bir parça siyah çikolata yeterli antioksidan desteğini sağlayacaktır.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget