saclarin parlamasini saglamak

Saçların Parlamasını Sağlamak

Rendelenmiş yeşil ceviz kabukları, pazı yaprakları ile birlik­te yarım saat süreyle suda kaynatılır. Süzülerek elde edilen sıvı­ya, şampuan kıvamına gelinceye kadar yumurta sarısı ilâve edilerek limon suyu ile çırpılır. Tedavi süresince, hazırlanan bu şam­puan ile saçlar yatmadan önce yıkanır.

Badem yağına, şampuan kıvamına gelinceye kadar yumur­ta, sarısı ilâve edilerek limon suyu ile çırpılır. Hazırlanan şampu­an ile saçlar günaşırı yıkanır.
Sinameki bitkisinin kökleri suda yarım saat süreyle kaynatılır. Sıkılarak elde edilen sıvıya, şampuan kıvamına gelinceye kadar yumurta akı ilâve edilerek susam yağı ile çırpılır. Hazırlanan şam­puanla saçlar sık sık yıkanır.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget