saclarin kepeklenmesini onlemek icin

Saçların Kepeklenmesini Önlemek
Kenger otunun kökleri dövülüp ezildikten sonra sirkeli suda yir­mi dakika süreyle kaynatılır. Sıkılarak elde edilen sıvıya, şampuan kıvamına gelinceye kadar kestane kabuğu külü ilâve edilerek gül yağı ile çırpılır. Hazırlanan bu şampuanla saçlar yıkanır.

Yakılarak elde edilen kestane kabuğu külüne, şampuan kı­vamına gelinceye kadar ezilmiş kereviz posası ilâve edilerek gül yağı ile çırpılır. Hazırlanan şampuanla saçlar günaşırı yıkanır.
Kedi otunun saçakları, sirkeli suda on beş dakika süreyle kaynatılır. Süzülerek elde edilen sıvı bir kavanoza doldurularak serin bir yerde yirmi dört saat dinlendirilir. Tekrar süzülen bu sı­vıyla saçlar günaşırı yıkanır.

Yorum Gönder

yorumlarınıza ve yorum sayfası üzerinden bize sorduğunuz sorularınaza en kısa sürede dönmeye çalışacağız daha sağlıklı bir iletişim için sağ alt köşede çıkan whatsapp ikonuna tıklar iseniz direk whatsapp iletişimi sağlayabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

[blogger] [facebook]

ivythemes

{facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget